Vedete care au regretat că şi-au tatuat numele partenerului

27 aprilie, 2015

Să fie oare dovada supremă de iubire sau o decizie pripită? Răspunsul îl aflăm chiar de la celebrităţile de la Hollywood care au luat cândva decizia de a-şi tatua numele persoanei iubite!

Să fie oare dovada supremă de iubire sau o decizie pripită? Răspunsul îl aflăm chiar de la celebrităţile de la Hollywood care au luat cândva decizia de a-şi tatua numele persoanei iubite!

Angelina Jolie era îndrăgostită până peste cap de cel de-al doilea soţ al ei, Billy Bob Thornton. Cei doi au trăit o poveste intensă de dragoste între anii 2000 şi 2003, care i-a îndemnat pe cei doi să-şi tatueze numele persoanei iubite pe braţ. Din păcate, Angelina a ajuns să regrete decizia luată şi imediat după despărţirea de Billy, aceasta a acoperit desenul cu alt tatuaj, care conţinea coordonatele geografice ale locurilor de naştere ale copiilor săi.

Click pe următoarea!

Russell Brandşi Katy Perry sunt alte două vedete care au ales să-şi tatueze acelaşi mesaj. După divorţ, cântăreţul a vrut să şteargă orice urmă lăsată de Katy în viaţa lui şi prin urmare a recurs la înlăturarea tatuajului în limba sanscrită.

Şi Johnny Depp a trecut prin aşa ceva. Pe când se iubea cu Winona Rider, actorul a ales să-şi tatueze ”Winona Forever” pe braţ. După despărţire, actorul şi-a transformat tatuajul iniţial în ”Wino Forever”.

Marc Anthony este un romantic incurabil şi a vrut să-i facă o declaraţie de dragoste impresionată soţiei sale, pe atunci Jennifer Lopez. Drept prin urmare, acesta a ales să-şi tatueze numele cântăreţei la încheietura mâinii drepte. Însă cum dragostea celor doi nu a rezistat, Marc a înlocuit tatuajul iniţial cu o imagine cu statuia libertăţii şi cu numele actualei iubite, Shannon de Lima.

Au trăit o poveste de dragoste intensă şi nimeni nu credea că cei doi se vor separa vreodată. Nici măcar ei. Tocmai de aceea, Heidi şi-a tatuat pe braţul drept numele soţului ei, Seal. Din păcate, şi-n cazul lor, povestea de dragostea s-a năruit şi vedeta s-a văzut nevoită să acopere tatuajul care îi declara dragostea celui care i-a fost aproape atâţia ani.

A vrut să-i declare dragostea şi a făcut-o prin câteva tatuaje. Eva Longoria şi-a tatuat pe gât cifra 9, numărul de pe tricou al celui care îi era soţ, baschetbalistul Tony Parker. La puţin timp după această decizie, Eva a ales să-şi tatueze şi data la care s-a căsătorit cu acesta. Şi-n cazul ei, decizia a fost una regretată. În 2010, după despărţirea de sportiv, Eva a apelat la un specialist pentru a şterge ambele tatuaje.

O decizie proastă a fost şi pentru Heather Lockler, care îşi tatuase numele rockerului Richie Sambora pe şoldul stâng. După despărţirea de acesta, actriţa a înlocuit numele fostului soţ cu un trandafir roşu.

Cândva părea o decizie bună, însă în scurt timp s-a transformat într-un proastă. Este cazul lui Denise Richard care îşi tatuase numele lui Charlie Sheen şi care a fost nevoită să-l scoată, odată cu despărţirea furtunoasă de celebrul actor. Ea ales să ”transforme” tatuajul într-o zână! Şi cum şi Charlie avea unul cu numele lui Denise, şi el a luat decizia de a-l şterge pe al lui.

Sursa foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg