Vedete care au reuşit să slăbească spectaculos!

5 octombrie, 2015
jessica simpson jpeg

Au renunţat la mâncarea nesănătoasă, la obiceiurile proaste şi s-au străduit să piardă toate kilogramele în exces. Haideţi să vedem, aşadar, prin ce transformări fizice au trecut vedetele de-a lungul anilor!

Jessica Simpson

image

Să piardă toate acele kilograme acumulate în timpul celei de-a doua naştere a fost o adevărată provocare pentru Jessica Simpson. Însă, i-a făcut faţă cu brio. ”Mersul la sală de patru ori pe săptămână şi plimbăriledese pe jos au ajutat-o pe Jessica să ajungă la silueta dorită”, a declarat antrenoarea vedetei în urmă cu ceva timp.

Kate Hudson

image

”Îmi place să fiu slabă, dar nu am de gând să mă înfometez”, declara în 2011 actriţa, după ce acumulase câteva kilograme în plus după ce i-a dat naştere celui de-al doilea copil. Kate a mărturisit că nu s-a abţinut de la nimic pe timpul sarcinii, aşa că e de înţeles de ce a avut atât de mult de muncă cu silueta sa post-natală. Cu toate acestea, Kate a reuşit să revină la silueta silfidă pe care a avut-o dintotdeauna, mergând la cât mai multe ore de Pilates.

Jennifer Lopez

image

”Când am o stare mai proastă, merg la sala de fitness”, cam aşa a reuşit J.lo să dea jos avea burtă inestetică şi să ajungă la silueta de invidiat pe care o afişează acum.

Britney Spears

image

”Îmi place să fac sport”, spune cântăreaţa, 31, care acum face înot, mănâncă sănătos şi slab caloric, face cardio şi practică yoga. Însă, în urmă cu doi ani, condiţia ei fizică nu era prea bună. Pielea îi era invadată de celulită şi kilogramele în plus îi schimbau complet înfăţişarea.

Sursă foto: Twitter / PinterestRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg