Vedete care au slăbit rapid! Diete de vedetă!

13 ianuarie, 2015

Fie că au câştigat câteva kilograme purtând o sarcină, fie că au dobândit anumite rotunjimi pentru un anume rol, unele vedete de la Hollywood au demonstrat că se poate scăpa de kilogramele acumulate într-un timp record. Desigur, unele au recurs la orele îndelungi petrecute

Fie că au câştigat câteva kilograme purtând o sarcină, fie că au dobândit anumite rotunjimi pentru un anume rol, unele vedete de la Hollywood au demonstrat că se poate scăpa de kilogramele acumulate într-un timp record. Desigur, unele au recurs la orele îndelungi petrecute în sala de sport, pe când altele la un regim alimentar drastic.

Aşadar, haideţi să vedem ce vedete au slăbit rapid, fără prea multe bătăi de cap, şi la ce trucuri au apelat!

Miranda Kerr este una dintre cele mai pregnante feţe de la Victoria Secret. Asta pentru că are un corp perfect şi nu iese niciodată din formă. De fapt, aproape niciodată. În ianuarie 2011, Miranda l-a adus pe lume pe micuţul Flynn Copeland Bloom. Pe timpul sarcinii, Miranda a acumulat câteva kilograme de care, însă, a scăpat în câteva săptămâni. La patru luni de la naşterea micuţului, Miranda a revenit în pictoriale incendiare, afişând o siluetă fără cusur. Secretul? Dieta în funcţie de grupa sanguină.

“Am grupa A şi adesea mănânc în funcţie de tipul meu de sânge. De asemenea, mănânc puţine proteine, mâncăruri bogate alcaline, beau apă filtrată şi consum în special produse proaspete şi foarte puţină carne. Cred că este important să suplimentăm hrana noastră că să ne asigurăm ca organismul va fi suficient de bine hrănit ca să rămână sănătos. Asta este şi mai important dacă nu mănânci mâncare organică certificată sau produse proaspete organice”, spunea la acea vreme Miranda.

Penelope Cruz este o altă vedetă care a slăbit rapid. După naşterea copilului său, Penelope a dat jos nu mai puţin de 15 kilograme! Cum anume? Eliminând carbohidraţii şi mâncarea prăjită.

”Nu a făcut altceva decât să respecte câteva reguli de bun simţ. A eliminat din dieta ei carbohidraţii, grăsimile saturate şi alcoolul. Sigur că nu i-a fost uşor, pentru că adoră hamburgerii şi mâncarea prăjită, dar ştia că e nevoie să adopte un regim de viaţă sănătos ca să fie în formă. În plus, face şi mişcare: îi place să înoate", a dezvăluit un prieten al actriţei prin intermediul ediţiei americane a revistei OK!.

Jennifer Hudson a reuşit să slăbească într-un timp record după ce l-a adus pe lume pe micuţul David Daniel Otunga Jr. în august 2009. Deşi nu se ştie exact câte kilograme a dat jos, după programul pe care l-a urmat în acest sens, efectul a fost vizibil.

Arma secretă folosită de Jennifer a fost un program numit „Weight Watchers”, în timpul căruia a trebuit să aibă grijă ce mănâncă şi în ce cantităţi, să-şi intensifice programul de exerciţii fizice şi să se întâlnească săptămânal cu un nutriţionist care îi dădea indicaţiile necesare pentru ce urma să mânânce.

Şi Charlize Theron a trecut printr-o astfel de transformare. Nevoită să se îngraşe substanţial pentru un rol, aceasta a slăbit în timp record, scăpând de 13 kilograme. Sacrificiul său nu a rămas nerăsplătit, Charlize câştigând un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

Renee Zellweger

Şi Renne s-a îngrăşat în mod deliberat pentru rolul lui Bridget Jones. Pentru acest film, Renne a acumulat nouă kilograme cu ajutorul unei diete hipocalorice, mâncând gogoşi. Însă, de care scăpat foarte uşor în 24 de zile cu ajutorul unei diete minune.

Dieta presupune să mănânci câte mese vrei şi la ce oră vrei, însă numai ce alimente ai voie. Alimentele pe care trebuie să nu le consumi atunci când ţii această dietă sunt: pâine, cartofi, făină, orez, fasole, carne prajită, soia, paste, nuci, cârnaţi, zahăr, dulciuri, fructe, îngheţată şi toate produsele lactate ca laptele, brânza, smântâna, untul.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia