Vedete care au suferit transformări incredibile. Cine a slăbit, cine s-a îngrăşat?

21 aprilie, 2017
FotorCreated jpeg

Celebrităţile sunt mai disperate ca nimeni altcineva să fie în formă şi ar face orice pentru a pierde din greutate. Tot ele sunt cele mai schimbătoare persoane, trecând cu uşurinţă de la gras la slab, sau invers, pentru un rol. Am putea vorbi despre dorinţa multora de a se potrivi cu standardele de frumuseţe impuse de societatea actuală, sau pentru a da bine în ochii unui nou partener de viaţă, sau de a face o schimbare doar pentru că sănătatea le este pusă în pericol. Cert este că unele dintre staruri au avut variaţii semnificative de greutate - s-au îngrăşat sau au slăbit subit, din diferite motive.

John Goodman

A slăbit enorm din 2009 până acum.

John a decis să se apuce de slăbit pentru că era îngrijorat că va muri prea tânără din cauza bolilor cauzate de excesul de greutate.  Actorul a suferit transformări uluitoare din 2009 până în prezent şi este acum aproape de două ori mai slab faţă de vechiul John, după ce a pierdut zeci de kilograme, de-a lungul anilor. Ce-i drept, John, în vârstă de 64 de ani, arată acum mult mai sănătos şi mai fericit.

Kim Kardashian

A slăbit aproape 20 de kilograme după cea de-a doua sarcină.

În timpul celei de-a doua sarcini, Kim nu a încercat să ascundă faptul că a luat foarte mult în greutate. Dar ea şi-a propus să se întoarcă la trupul de invidiat din vremurile bune şi în cele din urmă a reuşit. Acum este cu mult la slabă decât în 2016.

Chris Pratt

Din 2011 până acum a slăbit peste 20 de kilograme.

Chris a pierdut din greutate pentru un rol, de lider al echipei în "Gardienii Galaxiei" şi s-a menţinut în formă de atunci. Diferenţa dintre Chris din 2011 şi actorul din prezent este uluitoare.

Britney Spears

Britney are o siluetă de invidiat.

Şi Britney Spears a avut probleme serioase cu greutatea, mai ales după ce a născut doi copii. În ultima vreme, artista arată din ce în ce mai bine după ce s-a apucat zdravăn de sport şi a pierdut kilogramele în plus. Acum arată mai tonifiată ca niciodată în costum de baie.

Jonah Hill

Şi el a slăbit 25 de kilograme.

Actorul a slăbit tot din cauza medicale, pentru că ajunsese în punctul critic în care kilogramele în plus  îi ameninţau viaţa. Aşa că a trebuit să facă o schimbare radicală, iar sportul şi dieta echilibrată l-au ajutat să piardă 25 de kilograme şi să devină alt om.

Christian Bale

La el schimbarea a fost şocantă.

Un actor care îşi iubeşte meseria face orice pentru un rol. Şi când spunem orice, chiar orice, căci Christian Bale şi-a riscat şi viaţa slăbind îngrozitor de mult pentru filmul "The Machinist". Noroc că a revenit repede la forma fizică iniţială.

Seth Rogen

El a reuşit să slăbească 15 kilograme.

Seth a pierdut din greutate de dragul rolului său în filmul "The Hornet Verde". Combinaţia de exerciţii fizice şi dietă a fost foarte greu de suportat de către actor, dar până la urmă a reuşit să învingă în lupta cu kilogramele.

Jessica Simpson

Şi ea a învins kilogramele.

Modificările din corpul ei cu schimbările de greutate aproape că au condus-o pe Jessica Simpson la o cădere nervoasă. Dar a reuşit să se ţină de dietă şi acum arată atât de bine!

Foto: Arhiva OK, Getty Images.Recente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg