Vedete care au trecut prin operaţii grele

2 noiembrie, 2015
Bill Clinton jpeg

Vedetele nu ajung pe masa de operaţie doar pentru a-şi modifica pomeţii ori a-şi face o liposucţie. Dovadă că starurile sunt, la urma urmei, muritori vulnerabili, şi ele trec prin grave probleme de sănătate. Să vedem, aşadar, care sunt câteva dintre vedetele care au trecut prin operaţii grele

image

Cel mai recent caz celebru este cel al lui Kim Zolciak. La doar 37 de ani, Kim a suferit un atac de cord, fapt care dovedeşte o dată-n plus că stresul cotidian scade tot mai mult vârsta unor astfel de cazuri. S-a întâmplat în septembrie, astfel că pe 27 octombrie, Kim a suferit o intervenţie pe inimă despre care a declarat că a fost un succes.

Bill Clinton

image

Fostul preşedinte american a trecut prin nu mai puţin de trei intervenţii la nivelul inimii. Prima a fost în 2004, când a avut o operaţie de bypass cvadruplu – şi chiar anul următor a ajuns din nou pe masa de operaţie, din cauza unor complicaţii ale bypass-ului. Şase ani mai târziu, Clinton se plângea de dureri în piept, astfel că a trebuit să fie din nou operat. Doctorii i-au inserat atunci două stenturi (tuburi din plasă din oţel inoxidabil) în artere.

Vedete care au trecut prin operaţii grele

image

Natalie Cole

Fiica celebrului cântăreţ Nat King Cole a contractat hepatita C – o neagră moştenire după ce mulţi ani s-a luptat din greu cu dependenţa de heroină şi cocaină. Şi ca şi când toate astea nu ar fi fost de ajuns, Natalie s-a îmbolnăvit şi de rinichi, în 2009 fiindu-i transplatat un rinichi donat de un fan. Un gest impresionant, care i-a prelungit viaţa lui Natalie!

image

Larry King

Tatăl cunoscutului realizator TV a murit la doar 44 de ani, bolnav fiind de inimă – o boală agravată de faptul că fuma mult, nu făcea mişcare şi nici nu respecta un regim alimentar adecvat. Larry i-a moştenit boala, iar în 1987, la 54 de ani, a suferit un atac de acord, ulterior trecând printr-o operaţie de bypass coronarian care i-a salvat viaţa. Mai mult, Larry şi-a schimbat de-atunci stilul de viaţă şi a înfiinţat Larry King Heart Foundation, prin intermediul căreia a desfăşurat o intensă activitate caritabilă, plătind pentru operaţiile pe inimă ale altor bolnavi. Chiar şi-aşa, acum cinci ani Larry a început să se plângă de dureri în piept din cauza arterelor blocate şi a trecut prin a doua operaţie dificilă – aceea prin care i s-au inserat stenturi în artere.

Vedete care au trecut prin operaţii grele

image

Sharon Stone

“Am crezut că voi muri”, a declarat Sharon înfiorată, după ce în 2001 a fost dusă de urgenţă la spital cu o durere atât de puternică la cap, încât a crezut că a fost împuşcată. Diagnosticată cu anevrism cerebral sever, Sharon a trebuit să fie operată de urgenţă pe creier. “Când m-am trezit din operaţie, a trebuit să învăţ din nou să merg, să aud, să scriu să vorbesc. Am luat totul de la capăt”, a povestit vedeta despre cutremurătoarea ei experienţă.

image

David Letterman

La 51 de ani, Letterman a fost diagnosticat cu boala coronariană ischemică, trecând rapid pe un regim medicamentos asociat cu o dietă foarte scăzută în grăsimi. În ciuda acestor schimbări pozitive, angiograma din 2000 nu a fost deloc una fericită, David intrând de urgenţă în operaţie de bypass cvintuplu. De-atunci, David a colaborat intens cu Larry King Cardiac Foundation şi a ajutat la deschiderea Institutului Cardiac Ronald O. Perelman din New York.

Burt Reynolds

În 2010, la 75 de ani, celebrul actor a trecut printr-o operaţie de bypass cvintuplu, în urma căreia a declarat că simte că are un motor cu totul nou.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate