Vedete care câştigă foarte mulţi bani din imperii fashion

13 martie, 2015

Multe vedete de peste Ocean nu se mai mulţumesc doar cu numele lor pe unele colecţii ale diverşilor creatori de modă. Mai nou, vedetele vor să fie chiar ei mecanismul din spatele trendurilor şi să-şi creeze

Multe vedete de peste Ocean nu se mai mulţumesc doar cu numele lor pe unele colecţii ale diverşilor creatori de modă. Mai nou, vedetele vor să fie chiar ei mecanismul din spatele trendurilor şi să-şi creeze propriile linii vestimentare. Haideţi să vedem ce vedete de la Hollywood au făcut adevărate averi lansându-se în domeniul fashion!

Victoria Beckham

A încercat o carieră în muzică, însă şi-a dat seama la timp că nu este tocmai la locul potrivit. Vorbim, bineînţeles, despre Victoria Beckham, fosta componentă a trupei Spice Girls, care a ajuns unul dintre cei mai cunoscuţi designeri din lume. În 2011 a fost numită designerul anului în Marea Britanie. ”Multă vreme, am fost luată în râs, iar în timp ce toţi ceilalţi erau preocupaţi să facă glume pe seama mea, eu puneam temeliile imperiului pe care îl deţin acum, a povestit fosta cântăreaţă britanică despre debutul ei în modă în ediţia din aprilie a revistei „Business of Fashion“.

Preţul genţilor şi hainelor marca „Victoria Beckham“ porneşte de la 600 de dolari şi ajunge până la nu mai puţin de 6.000 de dolari.

Rihanna

O altă vedeta care încearcă să-şi facă un nume în industria fashion este cântăreaţa Rihanna. Riri şi-a transformat prenumele, Fenty, într-un brand şi doreşte cu ardoare să aib propriul ei imperiu în modă. Numele Rihannei este déjà răsunător pe scena modei internaţionale. Ea a realizat, timp de mai mulţi ani, designul pentru trei colecţii ale brandului britanic River Island, iar în 2013, cântăreaţa şi-a făcut debutul la Săptămâna Modei de la Londra, când a prezentat colecţia „Ri-ri for River Island“.

Jessica Simpson

Şi Jessica Simpson are o afacere profitabilă din pasiunea sa pentru modă. Linia ei vestimentară, estimată la 750. 000 de dolari, i-a adus titlul de „Fashion's Billion Dollar Baby“. Deşi colecţiile ei nu vizează neapărat podiumurile célèbre de modă, Jessica are un real succes datorită stilului casual şi versatile al hainelor şi accesoriilor semnate de celebra cântăreaţă.

Mary-Kate şi Ashlee Olsen

Cel mai răsunător success înregistrat de vreo vedetă a fost cel al gemenelor Olsen. Mary Kate şi Ashlee au profitat de notorietatea lor şi au creat până acum trei branduri: „Olsenboye“, dedicat copiilor, „Elizabeth and James“ şi „The Row“, acesta din urmă fiind recunoscut ca un brand de lux.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg