Vedete care erau să-şi piardă viaţa în vacanţă

28 septembrie, 2016
Daily Instagram Posts jpeg

În loc să se distreze de minune, câteva celebrităţi de peste Ocean au văzut moartea cu ochii în concediu. Iată cine a exagerat şi s-a aventurat mai mult decât ar fi trebuit!

Anne Hathaway

image

În 2014, actriţa a plecat în concediu în Hawaii, când ceva îngrozitor s-a întâmplat. Înota nesinchisită în apă, când, la un moment dat, un vârtej o ia pe sus şi o duce în larg. A ţipat, s-a zbătut, însă nimic. Tot nu reuşea să se ţină la suprafaţă sau să schimbe direcţia. Noroc că a văzut-o un surfer şi a înotat până la ea să o ajute. Anne a scăpat cu viaţă, doar câteva zgârieturi şi tăieturi cauzate de un coral au rămas mărturie a acelei aventuri care era cât pe ce s-o coste viaţa.

Chris Hemsworth

image

Pe marele ecran, este mereu un supererou, în viaţa de zi cu zi dă şi el de greu ca orice muritor de rând. Cea mai periculoasă vacanţă a sa a fost când a plecat cu soţia pe munţii Himalaya. Toate bune şi frumoase, însă, odată ce ajungeau tot mai sus, organismul lui Chris se lupta cu lipsa de oxigen şi dădea semne tot mai evidente că ceva e în neregulă. Hemsworth a început să plângă ca un copil, să vorbească cu câinii, de dormit nu putea să doarmă, se agita în somn şi nu reuşea să se odihnească deloc. Bine că soţia lui şi-a dat seama că ceva e în neregulă cu el şi i-a chemat pe ghizi să-l ajute pe Chris. Aceştia s-au panicat când au descoperit starea în care era actorul, i-au injectat de urgenţă substanţe care să-l readucă la normal şi l-au coborât pe Hemsworth la baza muntelui. Coborârea a durat 8 ore, însă a meritat tot efortul. Dacă mai stătea încă o zi sus pe munte, la altitudine mai mare de 1200m, creierul său ar fi fost privat de oxigen, iar Chris ar fi murit.

Justin Theroux

image

Chiar în luna de miere era să dea ortul popii! În 2015, imediat după nuntă, a plecat omul fericit cu proaspăta sa soţie, Jennifer Aniston, în Bora Bora. O să ziceţi că au ajuns în Paradis! Aşa e, însă pentru ei s-a dovedit că a fost un adevărat iad experienţa prin care au trecut proaspăt însurăţeii. Ca să facă lucrurile mai palpitante, Justin s-a dus să facă scuba diving. Mare greşeală! Înota el încântat prin ocean şi admira peisajul, când şi-a dat seama că nivelul oxigenului din tub era foarte scăzut. I-a făcut semn instructorului, dar acesta l-a ignorat. După o vreme, actorul i-a mai arătat o dată nivelul şi mai scăzut de oxigen. Atunci s-a panicat şi instructorul. A trebuit să-i dea lui Justin rezerva lui de oxigen, altfel, câteva minute mai târziu, ar fi fost prea târziu pentru Theroux.

 Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg