Vedete care fac sport din plăcere

20 mai, 2015
vedete care fac sport de placere jpeg

Sportul a fost dintotdeauna important, dar parcă mai vital şi mai intens practicat ca în prezent, nu a fost până acum. Şi dacă ne întrebăm cum de vedetele mondene arată atât de bine, rezultatele lor de invidiat se datorează alimentaţiei şi antrenamentelor fizice care le-au sculptat siluetele.

Sportul a fost dintotdeauna important, dar parcă mai vital şi mai intens practicat ca în prezent, nu a fost până acum. Şi dacă ne întrebăm cum de vedetele mondene arată atât de bine, rezultatele lor de invidiat se datorează alimentaţiei şi antrenamentelor fizice care le-au sculptat siluetele. Din fericire, nu doar la Hollywood avem parte de astfel de modele de urmate celebre. Care sunt vedetele care fac sport din plăcere?

Printre vedetele pasionate de sport o recunoaştem în primul rând pe Carmen Brumă, promotoare de ani buni al stilului sănătos de viaţă prin fitness. Pasiunea sa a devenit un stil de viaţă, o dependenţă bună care îi păstrează corpul tonifiat şi zvelt. Carmen a început cu mai multe diete de slăbit, până şi-a dat seama că sportul este cheia unei sănătăţi fizice şi psihice optime. Musculatura şi formele armonioase ale brunetei au ajutat-o să fie una din vedetele care fac sport din plăcere şi oricine o recomandă drept un model de urmat pentru cele care doresc să slăbească sănătos, normal şi cu efecte pe termen lung.

Andreea Raicu se numără şi ea printre vedetele care fac sport din plăcere şi pasiune. Cu toate că nu am văzut asta în presă în mod repetat, cum este în cazul lui Carmen Brumă, care este realizator TV şi de workshopuri de sănătate şi sport, frumoasa prezentatoare admite că merge zilnic la antrenamente, iar dacă nu reuşeşte, face mişcare acasă. Preferă tae-bo şi a lansat chiar şi-un dvd cu exerciţiile ei, care au devenit una din cea mai plăcută activitate a ei.

Roxana Ciuhulescu, fosta prezentatoare a emisiunii „ProMotor”, a tot postat fotografii cu ea la sala de antrenamente, dovedindu-ne cărui lucru i se datorează corpul ei tonifiat şi imaginea sexy şi puternică pe care o are: este una din vedetele române care fac sport din plăcere, mai mult decât am fi crezut!

image

Şi Valentina Pelinel se numără printre frumoasele vedete care fac sport din plăcere, antrenamentele controlate ajutând-o să ajungă la un corp extraordinar şi o viaţă personală mai armonioasă. Exerciţiile de pilates cu gantere, efectuate frecvent în sala de sport, au ajutat-o să-şi sculpteze muşchii, dar şi să îşi recapete energia şi vitalitatea.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}