Vedete care fac voluntariat

3 decembrie, 2015
vedete care fac voluntariat jpeg

Au agenda plină, însă nu spun niciodată ”pas” unei acţiuni caritabile sau vreunui program de voluntariat. Vorbim chiar despre vedetele noastre preferate de la Hollywood, care conştientizează cât de important este să te implici pentru a construi o lume mai bună în care să trăieşti. Aşadar, haideţi să aflăm care sunt vedetele care fac voluntariat din dorinţa de a face o schimbare în bine în lume!

image

Începem acest top cu Prinţul Harry, nu neapărat pentru că ne-ar fi extrem de simpatic, ci pentru că acesta nu pierde nicio ocazie pentru a da o mână de ajutor la bunăstarea animalelor sălbatice sau a oamenilor, în general. Anul acesta, de exemplu, Prinţul Harry a petrecut trei luni în Africa ca voluntar la un proiect de conservar, dar şi la un proiect destinat veterenilor cu handicap în Marea Britanie. De asemenea, roşcovanul nostru preferat a contribuit la înfiinţarea organizaţiei de caritate Sentebale, din Lesotho, care îi ajută pe copii infectaţi de HIV şi pe cei bolnavi cu SIDA.

Trecem mai departe la actriţa Hilary Swank, care a petrecut un timp îndelungat în India, alături de asociaţia de voluntariat United Planet. Starul din ”Million Dollar Baby”, şi-a oferit voluntar timpul liber pentru a lucra cu copiii dintr-un orfelinat din Palampur, un sat din nordul Indiei.

George Clooney a fost numit chiar ”mesager al păcii”, graţie campaniei pe care a iniţiat-o pentru ajutorarea refugiaţilor din Darfur. De altfel, de-a lungul vieţii sale, George s-a implicat în mult mai multe proiecte de voluntariat care aveau drept menire bunăstarea oamenilor din zonele defavorizate.

Iar dacă este să vorbim despre Angelina Jolie şi despre munca pe care a depus-o ca voluntar n-am şti de unde să începem. Spunem doar că aceasta a devenit încă din 2001 ”Ambasadoare a Bunăvoinţei” din partea Naţiunilor Unite, şi că de-a lungul anilor a vizitat zeci de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan. De asemenea, din anul 2012, Angelina Jolie se bucură de titlul de ”trimis special”, graţie interesului deosebit pe care l-a manifestat faţă de persoanele refugiate.

Ben Affleck este un alt nume celebru care ne vine pe buze atunci când ne gândim la vedete care fac voluntariat. Actorul a înfiinţat ”Eastern Congo Initiative”, o organizaţie care sprijină îndeaproape victimele abuzate sexual, copiii vulnerabili şi îmbunătăţeşte accesul la serviciul medical.

Oprah Winfrey – ”Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls”

Oprah Winfrey completează acest top al vedetelor care fac voluntariat. Aceasta merge des în Africa de Sud, acolo unde a înfiinţat mai multe şcoli, menite să le ajute pe fetele care provin din familii sărace. De altfel, Oprah a donat mai mult de 400 de milioane de dolari pentru educaţia copiilor la nivel global.

Olivia Wilde – Senegal

Are o inimă mare şi asta a demonstrat în numeroase cauze umanitare în care s-a implicat ca voluntar. În 2013, de exemplu, actriţa a mers în Senegal pentru o perioadă destul de îndelungată, cu scopul de a se îngriji de sănătatea angajaţilor din acea zonă.

Alte vedete care fac voluntariat: Bono, Maddona, Matt Damon, Brad Pitt, Rooney Mara, etc.Recente pe Ok! Magazine

heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru