Vedete care fumează iarbă

9 aprilie, 2015

Puse sub lupa presei, multe celebrităţi sunt acuzate pentru “ilegalităţile” de genul acesta, însă atitudinea lor deschisă îi convinge pe tot mai mulţi să îi admire şi să îi susţină în libertatea lor de expresie.

Cu atâtea discuţii şi legislaţii pe cale să intre în vigoare în tot mai multe ţări privind consumul de marijuana, nu mai este un subiect tabu. Vorba vine, toată lumea fumează iarbă! Ţările în care cannabisul este legal în scop recreaţional şi în care poţi deţine cantităţi mici fără a fi arestat sunt tot mai numeroase:

Olanda, Portugalia, Spania, Uruguay, Elveţia, anumite state din America sunt mai prietenoase cu cei care fumează iarbă. Dar să ajungem la un subiect mai palpitant decât subiectul în sine: ce vedete fumează iarbă? Puse sub lupa presei, multe celebrităţi sunt acuzate pentru “ilegalităţile” de genul acesta, însă atitudinea lor deschisă îi convinge pe tot mai mulţi să îi admire şi să îi susţină în libertatea lor de expresie. Comportamentul vedetelor modelează şi comportamentul fanilor, iar când vine vorba de fumatul de marijuana, lucrurile stau la fel.

Ce vedete fumează iarbă?

Rihanna este şi ea una din susţinătoarele fumatului de iarbă, acest drog recreaţional care se află în buzunarul fiecărui artist, din câte observăm. Mereu a fost directă şi s-a făcut înţeleasă în acest sens, postând chiar fotografii în care fumează iarbă.

Din păcate, şi actorii au probleme când vine vorba de marijuana. Printre vedetele care fumează iarbă se numără şi Matthew McConaughey, care a fost arestat în 1999 în timp ce dansa gol şi bătea tobele, vizibil relaxat după un joint.

Michael Phelps a fost şi el prins chilluindu-se cu un bong din care fuma marijuana în 2009.

Snoop Dogg sau Lion, mă rog, nu putea să lipsească din cercul vedetelor care fumează iarbă. Este un fervent susţinător al legalizării marijuanei şi iubeşte pur şi simplu iarba în toată splendoarea ei. Pozele o confirmă.

Macaulay Culkin a fost prins pentru posesie de marijuana în 2004, în Oklahoma, dar de atunci, aparent, este “curat”. Ne-ndoim…

Actriţa Mischa Barton este şi ea una din vedetele care fumează iarbă cu plăcere. Doar că a fost arestată în 2007 pentru că a condus sub influenţa marijuanei şi pentru posesie. Păcat!

Woody Harrelson este un adevărat activist pentru legalizarea marijuanei şi nu se teme să se exprime liber în acest sens.

Jennifer Lawrence a fost fotografiată fumând un joint de iarbă, dar nu s-a confirmat oficial dacă era într-adevăr vorba despre acest drog recreaţional. Dar serios, ce-ar fi putut fi? La fel, colega ei de breaslă, Kristen Stewart, e inclusă în rândul vedetelor care fumează iarbă, fiind fotografiată de mai multe ori fumând din pipă.

i cu siguranţă nu v-aţi fi aşteptat şi la actriţa Charlize Theron să fie o utilizatoare de iarbă, deşi a fost surprinsă fumând dintr-o pipă. Cameron Diaz şi Drew Barrymore obişnuiesc să se mai bucure de o ţigară cu iarbă din când în când, mai ales când se relaxează la soare, cum s-a întâmplat în 2007, când au fost fotografiate pasându-şi un joint.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique