Vedete care nu au terminat liceul

28 ianuarie, 2015

În multe cazuri, succesul în viaţă nu are de-a face cu pregătirea educaţională. Drept mărturie stau şi atâtea vedete de peste Ocean care au izbutit în cariere artistice, fără măcar să fi terminat liceul. O explicaţie ar fi că absolvirea liceului nu intră în condiţiile de angajare în lumea cinematografică.

În multe cazuri, succesul în viaţă nu are de-a face cu pregătirea educaţională. Drept mărturie stau atâtea vedete de peste Ocean care au izbutit în cariere artistice, fără măcar să fi terminat liceul. O explicaţie ar fi că absolvirea liceului nu intră în condiţiile de angajare în lumea cinematografică.

Haideţi să vedem, aşadar, ce vedete feminine nu au terminat liceul, dar au cariere de succes!

Nicole Kidman este una dintre cele mai cunoscute şi premiate actriţe de Hollywood. Însă puţin sunt cei care ştiau că vedeta a fost nevoită să renunţe la liceu de la vârsta de 17 ani, pe când mama sa s-a îmbolnăvit de cancer. Nicole urma liceul North Sydney Girls High School ( împreună cu Naomi Watts), însă l-a abandonat pentru a se angaja ca maseuză ( terapeut). Câţiva ani mai târziu, Nicole şi-a reluat cursurile şi a terminat liceul Victorian College of the Arts, dar şi Australian Theatre pentru tineri.

Cameron Diaz este o altă actriţă celebră care are o carieră răsunătoare la Hollywood cu toate că nu a terminat liceul. Însă, spre deosebire de Nicole, Cameron a renunţat la cursuri la 16 ani în favoarea unei cariere în modelling. Odată cu încetarea carierei de model, Cameron a dat lovitura în cetatea filmului.

Catherine Zeta-Jones a renunţat la 15 ani la liceu pentru a-şi face o carieră în cinematografie. Pentru început a făcut încercări timide în teatru, însă mai târziu s-a mutat în Londra şi a urmat timp de trei ani cursurile Şcolii de Arte.

Christina Applegate

Mama ei a fost actriţă, tatăl producător, aşa că nu a fost nicio surpriză că vedeta s-a lăsat de liceu pentru a deveni actriţă. La vârsta de 15 ani, Christina era deja în distribuţia filmului Familia Bundy.

Vedete masculine care nu au terminat liceul, dar au izbutit într-o carieră artistică!

Johnny Depp a părăsit liceul la 15 ani pentru a deveni muzician. Pe atunci, acesta cânta într-o formaţie rock care se bucura de succes local. Însă, planurile nu i-au ieşit aşa cum voia el şi formaţia s-a destrămat în scurt timp. Însă, contactele pe care le-a dobândit în scurta carieră muzicală, l-au îndrumat pe Johnny la diferite castinguri cinematografice pe care le-a şi luat.

Keanu Reeves nu a avut o adolescenţă tocmai liniştită. Nevoit să se tot mute, acesta a urmat cursurile a mai bine de cinci licee. Dintr-unul din licee, Keanu a fost exmatriculat, pe motiv că nu se integra foarte bine. Primele roluri le-a primit la 9 ani, însă adevăratul succes l-a cunoscut la vârsta de 20 de ani prin pelicula Hangin` In.

Tom Cruise şi-a descoperit talentul actoricesc încă din copilărie, motiv pentru care în adolescenţă a hotărât să se dedice total actoriei. A părăsit liceul şi la un an de la acest moment s-a mutat în New York pentru a fi actor cu normă întreagă.

Ryan Gosling a fost un copil rebel, tocmai datorită dorinţei de a deveni actor. După ce a văzut Rambo, Ryan Gosling şi-a atacat colegii de la şcoală, intrând prea mult în pielea personajului din celebrul film. La vârsta de 17 ani a abandonat liceul pentru a performa ca actor. Primul rol a fost în The Micky Mouse Club, unde a jucat alături de Justin Timberlake, Brirtney Spears, Christina Aguilera.

Alte vedete care nu au terminat liceul, însă care au avut cariere de succes: Eminem, Jim Carrey, Nicolas Cage, Jude Law, Robert Downey jr., Robert DeNiro, Marlon Brando, Hilary Swank, Drew Barrymore, Kristen Stewart, etc.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg