Vedete care nu beau alcool

15 ianuarie, 2016
fotor jpeg

Credeţi sau nu, sunt destule staruri care nu consumă alcool, iar mulţi cred că succesul lor se datorează şi acestui lucru. Haideţi să aflăm şi noi care sunt acei actori care nu beau alcool!

Matthew Perry

image

Starul din ”Friends” a fost dependent de Vicodin (un analgezic) pe timpul filmărilor la celebrul serial. Dependenţa de acest medicament l-a făcut să treacă printr-o transformare şocantă, scăzând foarte mult în greutate. Din fericire, actorul s-a internat la timp pentru a-şi trata dependenţa, iar de atunci Matthew nu mai consumă alcool şi nu mai ia pastile.

Russell Brand

image

Fostul soţ al lui Katy Perry s-a luptat în urmă cu 13 ani cu dependenţa de alcool. Tot de atunci el n-a mai pus strop de alcool în gură şi se pare că se simte excelent.

Joe Manganiello

image

În aceeaşi situaţie cu Russell Brand este şi actualul soţ al Sofiei Vergara, Joe Manganiello. Se pare că atunci pe când Joe avea doar 20 de ani a căzut în patima băuturii. Din fericire, şi el şi-a dat seama de pericolul care îl păştea şi a renunţat la alcool înainte de a-şi periclita cariera actoricească.

Jennifer Hudson

image

Actriţa a recunoscut sincer că nu a simţit nevoia niciodată să bea alcool pentru a se simţi bine, aşa că nu înţelege consumul de alcool. Aceeaşi părere o are şi despre consumul de droguri, pe care îl consideră ”răul cel mai mare” pe care un om şi-l poate face cu mâna sa.

Kelly Osbourne

image

Viaţa sa a fost de atâtea ori în pericol din cauza consumului de alcool, încât Kelly a decis să renunţe la el. Desigur, un cuvânt decisiv l-au avut şi multiplele internări în clinici de reabilitare, în care s-a luptat atât cu dependenţa de alcool, cât şi cu cea de droguri. De neuitat sunt şi tentativele de suicid pe care vedeta le-a avut, cauzate de aceleaşi dependenţe.

Tobey Maguire

image

Ca orice actor care şi-a început cariera din copilărie, Tobey a ajuns faţă-n faţă cu astfel de tentaţii mult mai devreme. Şi ca orice copil-actor nu a ştiut să spună ”nu” acestor vicii. Totuşi, de la vârsta de 19 ani, Tobey a reuşit să se ţină departe de aceste tentaţii.

Colin Farrell

image

Nicio petrecere fără Colin Farrell! Actorul irlandez era cunoscut drept un petrecăreţ, căruia îi cam plăcea să exagereze cu alcoolul. Însă, au trecut opt ani de când Colin a decis că nu merită o seară de distracţie să-i distrugă cariera. Well done!

Alte vedete care nu consumă alcool: Eva Mendes (din 2008), Robert Downey Jr. (din 2003), Ben Affleck ( din 2000), Martin Sheen ( din 1980), Keith Urban ( din 2011), Kat Von D (2007).