Vedete care nu cred în căsătorie

14 aprilie, 2016
al pacino wenn20302225 jpg jpeg

În lumea relativ evoluată în care trăim, independenţa şi dreptul de a alege sunt mai intense ca niciodată. Deşi mai există naţiuni care cred că după o vârstă, dacă nu eşti căsătorit, ţi-ai pierdut sensul vieţii (mai ales în cazul femeilor), personalităţi marcante încearcă să demitizeze această credinţă dureroasă şi greşită. Inclusiv celebrităţile, deşi la ele nici nu ţin prea mult mariajele… Care sunt aceste vedete care nu cred în căsătorie şi cum abordează această temă sensibilă?

FOTO GULIVER/GETTY IMAGES, HEPTA

Vedete care nu cred în căsătorie: ce spun femeile?

Goldie Hawn

Povestea ei şi-a lui Kurt Russell este cât se poate de romantică şi irezistibilă. Cei doi actori fac o pereche de 33 de ani şi tot nu cred în căsătorie ca garanţia de-a fi mai fericiţi. “Întrebarea nu este: DE CE NU te căsătoreşti, ci DE CE să te căsătoreşti. Noi ne iubim. Ne certăm aşa cum se ceartă toată lumea. Ne place viaţa noastră împreună”, a admis Goldie în 2012.

Un cuplu de peste 30 de ani împreună...

Diane Keaton

Diane Keaton n-a fost căsătorită niciodată

Marea doamnă a filmului din ’70 a avut cuceriri pe măsură: Woody Allen, Warren Beatty, Al Pacino… dar nu a crezut în căsătorie ca etichetă pentru fericire. “Nu cred că pentru faptul că nu sunt măritată, viaţa mea e incompletă. Vechiul mit al fetei bătrâne e un gunoi”, a recunoscut actriţa de 70 de ani, în 2001.

Charlize Theron

Charlize are o familie frumoasă, chiar dacă nu una tradiţională.

Credeam că o vedem căsătorită pentru prima oară cu Sean Penn, dar n-a fost să fie. În schimb, actriţa de 40 de ani este mamă, pentru a doua oară, a unei fetiţe adoptate, şi a recunoscut că nu crede în căsătorie. “Chiar şi când eram mică, nu visam la rochia de mireasă şi toate alea”, a admis Charlize în 2008.

Oprah

Vedeta de televiziune are o relaţie cu Stedman Graham de 30 de ani, dar nici că au de gând să devină soţ şi soţie. “Nu sunt o femeie tradiţională şi nu am o viaţă tradiţională, cred că dacă eu şi el ne căsătoream, nu am fi rămas prea mult timp astfel”, a mărturisit chiar ea.

image

Vedete care nu cred în căsătorie: ce spun bărbaţii?

Leonardo DiCaprio

Leo DiCaprio e fericit aşa cum e: burlac!

Are, credem, zeci de frumuseţi seduse de-a lungul anilor, dar cu niciuna nu a vrut să se “lege”. Multe dintre fostele lui iubite au sugerat că Leo nu crede în căsătorie şi nu vrea o familie, de aceea fiind şi un celibatar atât de vestit.

Jon Hamm

Actorul din Mad Men este într-o relaţie cu Jennifer Westfeldt de 19 ani, dar el nu crede în căsătorie… decât într-un singur caz. “oamenii ar trebui să se căsătorească atunci când vor să aibă copii, ceea ce nu exclud nici eu”, a spus Jon.

image

Al Pacino

Al Pacino

Deşi a avut multe femei, marele actor de 75 de ani este una dintre acele vedete care nu cred în căsătorie din cauza părinţilor. “Tatăl lui l-a părăsit când era foarte tânăr. Nu vrea să aibă o căsnicie eşuată. Şi poate fi un om dificil uneori, e conştient de asta. Ca să afli de ce Al nu s-a căsătorit niciodată e ca şi cum ai decoji o ceapă, strat după strat după strat”, a spus bunul lui prieten, scriiorul Lawrence Grobel, în 1999.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg