Vedete care nu recunosc că au silicoane

25 martie, 2015

S-a zvonit că au apelat la bisturiu, însă niciodată nu au recunoscut acest lucru! Este vorba despre unele vedete care au apărut peste noapte cu bustul mărit, deşi se jură că n-au trecut niciodată prin cabinetul vreunui doctor estetician.

Vedete care nu recunosc că au silicoane - de la Hollywood

La un moment dat, a jucat un rol în care personajul respectiv îşi făcuse mărire de bust, însă în viaţa reală, Halle Berry a negat vehement existenţa vreunei intervenţii chirurgicale asupra bustului său, deşi este unul voluptuos. Nu se ştie exact cum stă treaba, însă se ştie că diva urmează un program special de sport care se adresează muşchilor pectorali. Poate de-asta actriţa are un bust impresionat pentru vârsta ei.

Katy Perry este femeia perfectă în viziunea multora. Are o siluetă silfidă şi sâni mari. Însă, tocmai aceste caracteristici ne dau de gândit. Cântăreaţa spune că n-a trecut niciodată pe la doctorul estetician, şi că mama natură este cea responsabilă de sânii perfecţii pe care îi afişează mândra artista, ori de câte ori simte nevoia. Avem o singură problemă cu asta. Declaraţia vedetei se bate cap-n cap cu fotografiile explicite în care aceasta apare purtând doar sutiene recomandate celor care fac augumentare mamară.

De-a lungul timpului, Amy Adams a apelat la Botox, şi-a modificat nasul, şi şi-a mărit bustul. Bineînţeles, n-a recunoscut nimic din toate aceste intervenţii. Doar că, în aceeaşi perioadă în care s-a zvonit că actriţa şi-a mărit bustul, aceasta a evitat să se expună la soare. Şi cum se ştie că soarele nu are un efect benefic asupra sânilor şi, mai ales, asupra sânilor care au trecut printr-un traumatism, atunci presa a speculat că informaţia ivită este una adevărată.

Vedete care nu recunosc că au silicoane - din România

Nu a recunoscut niciodată că are silicoane, deşi presa autohtonă tot insistă pe acest subiect. A dezminţit de fiecare dată când a avut ocazia, însă zvonurile tot n-au încetat, având în vedere că Andreea Bălan are un bust atât de impresionant. "Se scrie că am silicoane de ani de zile şi ani la rândul am dezminţit. Întotdeauna am fost un artist controversat, nu mă deranjează. Nu spun dacă mi-am făcut sau nu", a declarat recent cântăreaţa punând paie pe foc.

Şi despre Inna s-a scris că ar fi suferit o astfel de intervenţie, însă cântăreaţa, ceva mai convingătoare decât colegele ei de breaslă, a recunoscut că mama natură este responsabilă de trupul pe care îl posedă şi că niciun bisturiu nu s-a atins de corpul său. ”Sunt foarte mulţumită de cum arăt, nu am nici o operaţie estetică", a replicat Inna la acuzele privitoare la operaţia de mărire de bust pe care chipurile şi-ar fi făcut-o.

Mădălina Ghenea are un bust impresionant şi nu se fereşte să şi-l arate de oricâte ori simte nevoia. Se prea bine ştie că bustul său este capodopera unui docor estetician şi că a apelat la această operaţie pe când avea doar 16 ani, însă vedeta refuză şi acum să vorbească despre acest lucru.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg