Vedete care nu s-au c─âs─âtorit niciodat─â

19 februarie, 2016
winona ryder jpeg

Niciodat─â s─â nu spui niciodat─â, ├«ns─â pentru ei, p├ón─â acum nu a venit momentul potrivit pentru pa┼čii spre altar, ├«n rolul de mire sau mireas─â. Celebrit─â┼úile urm─âtoare au preferat, p├ón─â acum, s─â se abat─â de la trendul c─âsniciilor pe band─â rulant─â ┼či s─â-┼či petreac─â via┼úa ferici┼úi f─âr─â verighet─â.

Winona Ryder

Fosta iubit─â a lui Johnny Depp declara ├«ntr-un timp pentru OK! c─â vrea s─â se m─ârite o singur─â dat─â ├«n via┼ú─â. La 44 de ani, ├«nc─â nu s-a ├«nt├ómplat, de┼či crede foarte mult ├«n c─âsnicie. ÔÇťAm standarde foarte ├«nalteÔÇŁ, a declarat Winona.

[caption id="attachment_392805" align="alignnone" width="500"] Winona Ryder[/caption]

image

Kevin Spacey

Nici marele star din ÔÇťHouse of CardsÔÇŁ nu a fost c─âs─âtorit vreodat─â. ┼×i nici nu s-a afi┼čat cu vreo iubit─â, ceea ce a convins presa c─â este gay. Totu┼či, Spacey (56) a negat ├«n repetate r├ónduri c─â ar fi homosexual.

Kevin Spacey

Al Pacino

Poate c─â n-a fost ├«nsurat, dar a ┼čtiut s─â-┼či perpetueze numele prin trei copii, avu┼úi din dou─â rela┼úii. Dintre cele multe... La 75 de ani, Pacino are un istoric fulminant amoros. A avut o rela┼úie lung─â cu Diane Keaton, dar copiii ├«i are cu Beverly DÔÇÖaNGELO (gemeni) ┼či cu fosta antrenoare de actorie.

Al Pacino

Diane Keaton

Legendara actri┼ú─â de 70 de ani i-a cucerit pe marii burlaci ai Hollywoodului precum Woody Allen, Warren Beatty ori Al Pacino. Dar niciodat─â nu a devenit ÔÇťdoamn─âÔÇŁ oficial. A preferat s─â adopte doi copii ┼či s─â se bucure de cariera ├«n film ÔÇô fiind actri┼ú─â, regizoare ┼či scenarist─â. ├Än plus, c├ó┼čtig─âtoarea de Oscar ├«┼či dedic─â timpul ┼či fotografiei ┼či pie┼úei de imobiliare.

Diane Keaton

John Cusack

Da, actorul, produc─âtorul, scriitorul ┼či scenaristul american de 49 de ani nu a mers niciodat─â la altar pentru a-┼či declara iubirea ve┼čnic─â. ├Än via┼úa personal─â, de fapt, bate v├óntul de mul┼úi ani. Unele biografii le men┼úioneaz─â pe Jami Gertz, Claire Forlani, Janice Dickinson, Melissa Gilbert, Minnie Driver ┼či Uma Thurman.

John Cusack

┼×i ├«ncheiem cu Coco Chanel, faimoasa doamn─â designer care nu a apucat, din p─âcate, s─â-┼či creeze propria rochie de mireas─â. Via┼úa ei a devenit subiect de film datorit─â celor dou─â mari pove┼čti de dragoste pe care le-a tr─âit cu intensitate, ├«n timp ce ┼či-a jurat s─â nu se c─âs─âtoreasc─â vreodat─â. ┼×i a┼ča a fost...

Coco Chanel

FOTO Getty Images