Vedete care nu se satură de mare şi soare: poze în bikini

16 septembrie, 2014

Poate că la noi, septembrie a început deja să ţină soarele la distanţă şi vacanţele doar în visare, până anul viitor, însă la cei de peste hotare, în rândul starurilor hollywoodiene, nimic mai neadevărat. Poze şi escapade în locuri exotice, bronzuri caramel, băi de soare şi contemplarea unor peisaje tropicale de vis! Să vedem pentru cine mai stă vara în loc.

Candice Swanepoel

Mai ieri o vedeam pe fruntaşa topului celor mai hot femei ale revistei “Maxim” desfătându-se la soare şi jucându-se pe plajă. De parcă soarele mai stă niţel pe-aproape, pentru frumosul model Victoria’s Secret, căreia tare-i place să fie pozată cu trupu-i divin.

Ashley Tisdale

Acum câteva zile, proaspăt măritata actriţă de 29 de ani se bucură de o lună de miere aparte, alătui de Christopher French, cu care s-a căsătorit săptămâna trecută. Ashley s-a pozat în paradis, savurând sucul unei nuci de cocos şi brozându-se pe plajele albe tropicale.

Gabrielle Union

Altă proaspătă mireasă, actriţa Gabrielle Union, a decis să ne arate priveliştea lunii sale de miere: în jurul lumii, pe plake exotice, în bikini cu model aztec, arătându-ne ce bine arată şi ce bine se simte cu soţul ei, Dwayne Wade, în aventuroasele locuri.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie cea frumoasă şi delicată a lui Jason Statham ne demonstrează, ca şi colega ei, Candice, că soarele mai persistă pe cer pentru ea. Deşi în acele ţinuturi, mai tot timpul e însorit, ne vine greu să acceptăm că vremea caldă şi sejururile pe plajă continuă departe de noi.

Jaime King

Actriţa se bucură de momentele de familie în piscina în miniatură, alături de soţul Kyle Newman şi fiul lor de un an, Kames Knight. Puţin soare, puţină bălăceală şi multă dragoste!

FOTO INSTAGRAMRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg