Vedete care nu se suportă

5 aprilie, 2016
kim cattrall swjp jpeg

Să nu credeţi că la Hollywood nu se poartă drama. Doar pentru că petrec foarte mult timp pe platourile de filmare sau că merg la aceleaşi evenimente nu înseamnă că se folosesc de ocazii pentru a se împrieteni. Ci dimpotrivă. Sunt staruri care nu se înţeleg, deşi sunt forţaţi să lucreze împreună.

Haideţi să vedem, aşadar, care sunt acele vedete care nu se suportă!

Rachel McAdams şi Ryan Gosling

image

S-au iubit pe micile ecrane, dar şi-n realitate. Cert este că înainte să se îndrăgostească unul de celălalt, Rachel şi Ryan erau ca şoarecele şi pisica. La un moment dat, când filmau pentru ”The Notebook”, Ryan le-a cerut producătorilor s-o scoată din film pe McAdams. Acesta le-a spus producătorilor să-i dea rolul lui Rachel altei actriţe cu care să lucreze. Din fericire, o şedinţă urgentă i-a făcut pe cei doi să-şi rezolve problemele pe care le aveau unul cu celălalt.

Kim Cattrall şi Sarah Jessica Parker

image

În ”Sex and the City” erau cele mai bune prietene, însă în realitate actriţele nu se-nţelegeau bine deloc. De fapt, cele două se ignorau total atunci când nu erau nevoită să filmeze o scenă comună. După încetarea filmărilor, SJP a recunoscut că a avut o relaţie încordată cu Kim Cattrall, dar, spune ea, nu regretă cum s-a comportat cu ea. Auch!

Bill Murray şi Lucy Liu

image

Nu sunt multe persoane cu care Bill Murray nu se înţelege. Totuşi, Lucy Liu a reuşit să-l scoată din minţi. La un moment dat, Bill a insultat-o pe Lucy spunându-i că nu ştie să joace. După cum era de aşteptat, Lucy nu a rămas indiferentă la spusele actorului. De fapt, ceea ce a urmat e desprins din filmele horror: actriţa a sărit la bătaie, iar cei din jur au fost nevoiţi să intervină pentru a-i separa. În final, Bill a refuzat să mai joace în acea secvenţă.

Shia LaBeouf şi Alec Baldwin

image

Cearta lor de pe platourile de filmare ale show-ului ”Orphans” a mers prea departe. Shia, răzbunător, a făcut publice e-mail-urile persoanele ale lui Alex pentru a-i demonstra incompetenţa.

Tom Cruise şi Brad Pitt

image

Primele neînţelegeri între cei doi datează de pe vremea în care au filmat în „Interviu cu un vampir”. Brad a recunoscut că între ei a fost dintotdeauna o competiţie, aşa că filmările la acea peliculă au fost îngreunate de relaţia delicată dintre ei.

Ulterior, când Angi a primit rolul principal în pelicula ”Salt” (era destinat lui Cruise), Brad a făcut un comentariu tendenţios la adresa lui Tom Cruise, numindu-l ”Domnul Ciudat”.

Nick Nolte şi Julia Roberts

image

Au jucat rolul unor iubiţi, însă în realitate nu se suportau. Pe când filmau pentru ”I Love Trouble”, Nick ar fi insultat-o pe Julia de mai multe ori, în timp ce aceasta îi reproşa că este meschin şi misogin.

Teri Hatcher şi Marcia Cross

image

În ”Neveste disperate” jucau rolul unor vecine prietene şi complice, însă în realitate cele două aveau o relaţie dificilă. Teri a fost singura din acel grup care nu voia să interacţioneze cu celelalte, atunci când nu filmau. Iar persoana cu care Teri se certa cel mai des era Marcia. Aceasta din urmă îi reproşa mereu că e narcisistă.Recente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg