Vedete care nu-şi arată vârsta

5 martie, 2015

Incredibil sau nu, unele vedete nu-şi arată deloc vârsta. Silueta şi chipul lor sfidează regulile, părând ca au descoperit elixirul tinereţei. Haideţi să vedem care sunt vedetele care nu-şi arată vârsta!

Incredibil sau nu, unele vedete nu-şi arată deloc vârsta. Silueta şi chipul lor sfidează regulile, părând ca au descoperit elixirul tinereţei. Haideţi să vedem care sunt vedetele care arată atât de bine încât nu le poţi ghici vârsta.

Vedete care nu-şi arată vârsta - din România

Anca Ţurcaşiu este un dovada vie a tinereţei veşnice. Cântăreaţa are 45 de ani şi a reuşit să-şi păstreze silueta perfectă de-a lungul anilor.

Loredana este o altă artistă care sfidează trecerea anilor. În vârstă tot de 45 de ani, artista nu dă semne de oboseală. Este plină de energie şi se reinventează constant.

Şi Dana Săvuică are 45 de ani şi încă se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Nu degeaba este fost fotomodel şi a fost prima femeie din România care a pozat în ediţia locală a revistei pentru bărbaţi Playboy, în noiembrie 1999.

Nici Ramona Bădescu nu este mai prejos. Actriţa în vârstă de 47 de ani are un corp de milioane, care nu s-a îndepărtat foarte mult de la forma pe care o avea în anii tinereţii, pe când făcea modelling.

Vedete care nu-şi arată vârsta - de la Hollywood

Gwen Stefani are 45 de ani şi are una dintre cele mai fit siluete de la Hollywood. La vârsta la care multe femei nu se mai luptă pentru a rămâne în formă pentru că au copii, Gwen demonstrează că poţi arăta bine şi dacă eşti mămică.

Naomi Campbell poate face concurenţă oricărui manechin care deflează pe podium, deşi are deja 45 de ani. Supermodelul şi-a construit un adevărat brand în jurul aspectului său fizic şi nu concepe pentru nimic în lume să-şi iasă din formă.

Halle Berry este o altă celebritate care deşi are copii, silueta sa este una fără cusur. Să fie gentica de vină sau orele petrecute în sala de fitness secretul siluetei sale? Nu se ştie! Cert este că la 48 de ani, Halle arată ca la 20.

Şi despre Salma Hayek se pot spune aceleaşi lucruri. Actriţa de origine mexicană are 48 de ani şi se poate lăuda cu un abdomen perfect.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg