Vedete care provin din familii sărace

12 octombrie, 2015
tom cruise jpeg

Este destul de greu să ne imaginăm că unele celebrităţi n-au fost dintotdeauna atât de bogate precum sunt în prezent, însă acesta este adevărul. Unele vedete de la Hollywood n-au fost mereu înconjurate de caviar, sticle de Dom Perignon sau grămezi de bani. De fapt, multe dintre vedete provin din familii extrem de modeste. Iată, aşadar, o listă cu vedete care provin din familii sărace!

Sarah Jessica Parker

Acum merge la cele mai tari evenimente de la Hollywood

Acum are un imperiu fashion şi este extrem de cunoscută graţie rolului din serialul „Sex and the City”, însă în copilărie Sarah trăia din ajutorul social. Despre copilăria sa extrem de săracă, SJP a vorbit într-un interviu în anul 2000 pentru New York Times: ”Îmi amintesc că eram săracă. Nu există nicio altă manieră drăguţă de a spune asta. Câteodată nu aveam electricitate, câteodată nu sărbătoream deloc Crăciunului, nu ne sărbătoream zilele de naştere, iar când veneau facturile la utilităţi ştiam că nu avem cum să le plătim.”

Sarah Jessica Parker a fost unul dintre cei opt copii ai familiei, aşa că era obişnuită cu lipsurile de mică.

În prezent, Jessica are o avere ce se ridică la 90 de miloane de dolari.

 Leonardo DiCaprio

Leonardo Di Caprio duce o viaţă demnă de un superstar

Duce o viaţă fără lipsuri, împărţită în nopţi pierdute în cluburi de fiţe şi plimbări cu yahtul, însă Leo nu a fost dintotdeauna obişnuit cu acest stil de viaţă extravagant. Înainte de a deveni cunoscut la Hollywood, Leo era un copil sărman, înconjurat de prostituţie şi droguri. DiCaprio a declarat pentru Los Angeles Times, în februarie 2014, că a crescut într-un cartier extrem de sărac şi rău famat.

Tom Cruise

Acum îşi poate satisface orice moft

Nici el nu a dus-o prea bine în copilărie. Actorul s-a născut în 1962, în Syracuse, New York. Tatăl lui era electrician, iar mama sa era învăţătoare. Şi pentru că tatăl actorului era extrem de violent şi abuziv, mama sa a decis să-l părăsească. Din păcate, asta a însemnat şi faptul că ea a fost singura care i-a întreţinut pe cei patru copii ai familiei. Din fericire, sărăcia lucie în care trăiau, l-a determinat pe Tom să fie interesat în teatru şi să ia parte la scenetele puse în scenă de şcoala pe care o frecventa. În acest timp, mama lui Tom avea chiar şi patru slujbe pentru a-şi întreţine copii.

Hilary Swank

Acum se implică în tot felul de campanii umanitare

Acum este căştigătoare a două premii Oscar, însă în copilărie era doar un fetiţă sărmana care trăia într-un parc de rulote din Washington. Tatăl actriţei şi-a părăsit familia pe când Hilary era doar o fetiţă, iar mama sa a fost părinte singur pentru doi copii. Pe la vârsta de 15 ani, Hilary a renunţat la şcoală, cam în acelaşi timp în care mama sa a rămas fără job, aşa că au decis să se mute în California. Aceasta schimbare i-a prins extrem de bine lui Hilary, care ajunsă în California, s-a decis să urmeze o carieră în actorie.

Jim Carrey

Acum are o avere ce se ridică la 150 de milioane de dolari

Jim Carrey s-a născut în Ontaria, Canada, şi a fost cel mai mic din patru fraţi. Actorul a avut o viaţă modestă în copilărie, însă odată ce tatăl său şi-a pierdut slujba, familia a început s-o ducă şi mai rău. La un moment dat, şi-au pierdut casa, aşa că au fost nevoiţi să locuiască într-o rulotă. La 15 ani, Jim a decis să abandoneze şcoala pentru a se angaja şi pentru a-şi ajuta financiar familia. Primul lui job a fost ca om de serviciu.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate