Vedete care s-au căsătorit cu fanii lor

12 aprilie, 2016
patrick jpeg

Cu cât eşti mai celebru cu atât eşti mai iubit... şi urât. Dar iubrea compensează foarte mult. Atât de mult, încât unele celebrităţi au ajuns să aibă o relaţie cu fanii lor, ba chiar să se căsătorească cu ei! Bineînţeles, asta nu înseamnă că au şi trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi... Care sunt vedetele care au ajuns să se căsătorească cu fanii imaginii lor?

Brad Pitt a fascinat-o pe Jennifer Aniston de când au avut parte de-un blind date. Dar Jen era oricum îndrăgostită de actor de când acesta a avut o apariţie într-un episod din serialul Friends. Până când a intrat în discuţie Angelina Jolie...

image

Sandra Bullock l-a cucerit pe fostul ei soţ, Jesse James, de când i s-a pus pata pe el – da, ea a fost fana lui! – la un eveniment. Actriţa l-a cunoscut pe infidelul fost soţ pe când a vizitat platourile de filmare pentru Monster Garage cu finul ei de 10 ani pe-atunci. Din păcate, mariajul s-a încheiat.

Nicholas Cage şi-a întâlnit nevasta pe când aceasta, Alice Kim, lucra drept chelneriţă la un restaurant din Los Angeles. După un schimb de numere de telefon şi având în vedere  că actorul era în vogă pe atunci, cei doi au avut şi un copil curând după. S-au căsătorit în 2004.

Katie Holmes pare-se că se imagina pe când era adolescentă drept nevasta marelui star Tom Cruise, dar nu credea că ar putea deveni şi realitate. Totuşi, cei doi au fost căsătoriţi timp de 6 ani oficial şi au şi o fetiţă împreună!

Katie cu fiica ei cu Tom Cruise, Suri

“Marţianul” Matt Damon s-a căsătorit cu o fană a lui, Luciana Bozan, care lucra tot ca o chelneriţă la un restaurant din Miami. Cei doi s-au căsătorit în 2005.

Un cuplu care are o căsnicie pe butuci este cel al lui Patrick Dempsey şi Jillian Fink. Actorul din “Anatomia lui Grey” a cunoscut-o pe soţia sa când şi-a programat o schimbare de tunsoare. S-au înţeles de minune, dat fiind că şi Jillian era fana lui. S-au căsătorit în 1999 şi au 3 copii împreună! Şi încă îl tunde pe Patrick!

Anne Hathaway s-a îndrăgostit de actualul ei soţ şi tată al copilului lor, Adam Schulman, de când s-au cunoscut la filmările unei pelicule, apoi căsătorindu-se în 2012.

Cei doi tocmai au devenit părinţi!Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg