Vedete care s-au iubit cu politicieni

3 noiembrie, 2015
angelica rivera jpeg

Dragoste nu ţine de naţionalitate, vârstă sau ocupaţie, aşa că nu e de mirare că unele vedete şi-au găsit iubirea în persoana unor politicieni. Haideţi să vedem, aşadar, ce staruri s-au iubit de-a lungul vremii cu politicieni!

image

Mary-Kate Olsen şi-a început relaţia cu Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului preşedinte francez, în 2010. Relaţia celor doi a evoluat frumos, deşi între cei doi există o diferenţă de vârstă de 17 ani. Mai mult de atât, cei doi s-au logodit în luna martie 2014, urmând ca anul viitor cei doi să-şi unească destinele. În prezent, Mary-Kate şi Olivier locuiesc într-un apartament somptuos din New York, în valoare de 13, 5 milioane de dolari.

image

Angelica Rivera a trecut de la o carieră de actriţă de telenovele la cea de primă doamnă a Mexicului şi asta graţie relaţie cu omul politic Enrique Pena Nieto. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2010, la Catedrala Toluca. Ceremonia extrem de emoţionantă a fost oficiată de arhiepiscopul din Chihuahua, Constancio Miranda. La nuntă, Angelica a purtat creată de designerul Macario Jimenez şi a fost condusă la altar de fiul lui Enrique, Alejandro Pena Pretelini.

Citiţi aici totul despre relaţia celor doi!

Vedete care s-au iubit cu politicieni: relaţii ascunse

Continuăm lista vedetelor care au avut o relaţie cu politicieni cu Ruddy Rodriguez, actriţa din telonovela ”Mala Mujer”, şi fostul preşedinte al Venezuelei Ghugo Chavez, care a murit în martie 2013. Deşi relaţia celor doi nu s-a confirmat niciodată, presa latino-americană a titrat destul de mult în anii 2000 pe baza acestui subiect. Potrivit zvonurilor de la acea vreme, relaţia lor a fost una intensă şi cei doi îşi făcuseră chiar şi planuri de căsătorie.

Şi fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva, a bifat o astfel de relaţie cu un politician, chiar de dinainte ca ea însăşi să fie deputat. Chiar dacă relaţia lor nu a fost confirmată niciodată, presa rusă a prezentat de-a lungul timpului mai multe dovezi care atestă relaţia amoroasă dintre Alina şi Vladimir Putin. Mai mult de atât, un tabloid a susţinut că cei doi s-au căsătorit în secret în luna aprilie a acestui an şi chiar că au doi copii împreună, pe care din motive lesne de înţeles i-au ţinut departe de ochii curioşi ai lumii.

Şi cea mai cunoscută blondă de la Hollywood, Marilyn Monroe, a avut o relaţie amoroasă cu unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi politicieni. Este vorba, bineînţeles, de povestea de dragoste dintre Marilyn şi John Kenedy, care însă s-a sfârşit tragic. Nici povestea idilei lor nu a fost dezvăluită pe atunci publicului larg, însă peste ani adevărul a ieşit la iveală. În timp, s-a aflat că cei doi se întâlneau pe ascuns într-un apartament rezervat la hotelul Carlyle din New York, dar şi la bordul avionul prezidenţial, urmând ca mai apoi să se mute la vila din Santa Monica, ce aparţinea unei surori de-a lui John.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg