Vedete care s-au logodit foarte rapid

12 aprilie, 2016
2CB9156200000578 0 image a 36 1443116823481 jpeg

Pe unii îi apucă graba, pe alţii nerăbdarea de a ajunge cât mai curând la altar. Motive sunt cu nemiluita pentru a consolida o relaţie, iar când vine vorba de vedete, ei bine, ele sunt şi mai grăbite. Se logodesc şi se despart mai repede decât uleiul de apă. Hai să vedem care sunt acele vedete care s-au logodit foarte rapid!

Blac Chyna şi Rob Kardashian sunt un exemplu foarte bun de cuplu care se grăbeşte fără să ştie despre ce se grăbeşte. Ei s-au logodit după 3 luni de dating...

Cine s-ar fi aşteptat de la fratele surorilor Kardashian să se logodească deja?

Alt cuplu, mai vechi, este cel cu katy Perry şi Russell Brand, care au ales să se logodească după patru luni de întâlniri doar. Katy a ajuns cuplată cu alt actor, Orlando Bloom, şi pare că relaţia ia amploare tot mai mult. Nu ştim despre ei dacă au de gând să se căsătorească sau nu, încă.

Fosta nevastă a lui Tom Cruise, Katie Holmes, s-a logodit şi ea cu starul după doar trei luni de zile, ba chiar mai puţin. Au avut un mariaj de 5 ani, cât şi o fetiţă, dar nu au avut o relaţie foarte fericită, iscând scandaluri şi controverse după divorţ.

Nu-i înţelegem nici pe Avril Lavigne şi Chad Kroeger, care sunt căsătoriţi şi în pragul divorţului, neoficial, căci s-au logodit după o lună de relaţie. Cântăreaţa de 31 de ani a avut mai multe tentative de despărţire, în cazul nunţii ei cu rockerul, cu care s-a căsătorit în 2013.

Avril cu soţul ei cu care se desparte şi se împacă foarte rapid

Pe acelaşi principiu, şi Kaley Cuoco s-a căsătorit cu Ryan Sweeting: din prea multă dragoste. Problema e că ei s-au separat de anul trecut, iar actriţa din Big Bang Theory deja şi-a găsit un alt iubit... cu Ryan s-a logodit după trei luni de relaţie.

Celebra Britney Spears a fost cuplată cu Kevin Federline timp de 3 luni până să se logodească. Cei doi s-au şi căsătorit şi au doi băieţi împreună. S-au despărţit şi divorţat în 2007, după trei ani de mariaj.

Avem şi un caz fericit, printre vedetele care s-au logodit foarte rapid. Nikki Reed şi Ian Somerhaler s-au logodit după 6 luni de dating, dar sunt fericiţi împreună şi deja căsătoriţi.

La fel, Ashlee Simpson şi Evan Ross s-au logodit după şapte luni de relaţie, iar acum sunt căsătoriţi deja de doi ani şi au un copil împreună tare frumos!

Ashlee cu Evan şi copilul lorRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg