Vedete care şi-au ascuns copiii

28 aprilie, 2016
vedete care si aru ascuns copiii jpeg

Pornind de la cazul recent al rapperului 50 Cent, care a făcut anunţul inedit că are un al treilea fiu, de care n-am ştiut până acum, ne-am gândit să facem un top al celebrităţilor care şi-au ascuns copiii. Haideţi, aşadar, să vedem ce vedete de la Hollywood au mai procedat aşa!

Vedete care şi-au ascuns copiii: Arnold Schwarzenegger

Joseph, copilul din flori al lui lui Arnold, şi mama sa, Mildred, menajera cu care s-a iubit actorul

Ne amintim cu toţii de ştirea şocantă din 2011, conform căruia Arnold are un copil de flori cu menajera familiei. O veste şocantă, care a dus, în cele din urmă, la divorţul de mama celorlalţi copii ai lui, respectiv producătoarea Maria Shriver, cu care era căsătorit încă din 1986. Cât despre copilul din flori, acesta era deja un adolescent când Arnold şi-a recunoscut paternitatea. Iar acum, ei bine, Joseph Baena, pe numele lui, este copia fidelă a celebrului actor.

Vedete care şi-au ascuns copiii: Gavin Rossdale

[caption id="attachment_392599" align="alignnone" width="600"] Gavin, alături de Gwen şi copiii lor[/caption]

image

În 2002 se căsătorea cu surle şi trâmbiţe cu Gwen Stefani, cântăreaţa de care anul acesta a divorţat pe motiv de infidelitate. În 2004, însă, ieşea la iveală că acesta avea o fiică cu Pearl Lowe, o fiică care era adolescentă. În prezent, Daisy Lowe, fiica lui Gavin Rossdale, are 27 de ani şi se-nţelege destul de bine cu tatăl său, deşi iniţial acesta nu a vrut să-şi asume responsabilitatea de tată.

Daisy Lowe, fiica lui Gavin

Vedete care şi-au ascuns copiii: Owen Wilson

image

Wilson şi Caroline Lindqvist aveau o relaţie de prietenie, ea fiind o femeie măritată la acea vreme. Cu toate acestea, cei doi au fost de acord să facă un copil împreună. Câteva luni mai târziu, s-a aflat că antrenoarea şi Owen sunt părinţii unui băieţel numit Finn Lindqvist Wilson, născut în ianuarie 2014.

Vedete care şi-au ascuns copiii: Chuck Norris

Chuck Norris şi fiica sa, Dina

În 1963, Chuck Norris şi soţia sa, Dianne Golecheck, deveneau părinţi pentru prima dată. Un an mai târziu, Chuck Norris a avut un copil din flori, cu o amantă. Actorul şi această fiică s-au văzut pentru prima dată pe când ea avea deja 26 de ani. În prezent, Dina, căci aşa se numeşte fiica actorului provenită din amantlâc, are 52 de ani, în timp ce Chuck Norris are 76 de ani.

Vedete care şi-au ascuns copiii: Eddie Murphy

image

Multă vreme n-a vrut să recunoască, însă după ce a fost forţat să facă testul de paternitate, Eddie Murphy n-a mai avut încotro şi a fost nevoit să-şi asume responsabilitatea asupra copilului făcut cu Mel B. Fetiţa, pe nume Angel Iris Murpgy Brown, are acum 9 ani.

Melanie Brown şi fiica pe care o are cu Eddie Murphy

Vedete care şi-au ascuns copiii: Hugh Grant

image

Mult timp am crezut că actorul nu are niciun copil. Ulterior, am aflat că actorul are nu mai puţin de trei copii cu vârste extrem de apropiate. Doi dintre aceştia provin din relaţia cu Tinglan Hong, iar al treilea era rezultat din aventura cu Anna Eberstein. Al doilea şi al treilea copil sunt născuţi în aceeaşi perioadă, Hugh având o relaţie cu ambele femei la acea vreme.

Vedete care şi-au ascuns copiii: Steven Tyler

Steven Tyler şi Liv Tyler

Celebrul cântăreţ a avut o fetiţă cu supermodelul Bebe Buell. Însă în primii ani de viaţă ai fetiţei, Steven nu şi-a asumat responsabilitatea, luptându-se la acea vreme cu dependenţa de droguri. Liv Tyler, căci despre celebra actriţă este vorba, avea 14 ani când a aflat că Steven este tatăl ei.

foto: Hepta / Getty imagesRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg