Vedete care şi-au crescut singure copiii

9 noiembrie, 2015
FFN IMAGE 51766979|FFN SET 60094179 jpeg

Dacă eşti bogat, ai o casă luxuriantă şi o carieră de succes nu e garanţia unei vieţi personale pe măsură. Există familii destrămate, divorţuri urâte şi vedete care şi-au crescut singure copiii, făcând toate eforturile posibile pentru fericirea acestora. Care sunt acestea?

Fie că sunt mame independente pentru că aşa au ales sau aşa a presupus divorţul ori pierderea celui iubit, aceste vedete care şi-au crescut singure copiii sunt un exemplu de putere şi de dragoste.

Vedete care şi-au crescut singure copiii: Sandra Bullock

Este una dintre cele mai bine plătite actriţe şi, la 51 de ani, este o mamă mândră a unui băieţel adoptat,  Louis, în vârstă de 5 ani. Pe micuţ l-a adoptat chiar în timpul divorţului de fostul soţ infidel, Jesse James. Şi, recent, am aflat că Sandra a adoptat şi-o fetiţă, de data aceasta, chiar când a început o relaţie frumoasă şi plină de speranţe cu chipeşul fotograf Bryan Randall. O familie interesantă şi promiţătoare, nu?

image

Vedete care şi-au crescut singure copiii: Michelle Williams

A fi părinte singur nu este niciodată ceva uşor de acceptat şi asumat, dar e cu atât mai greu când unul dintre parteneri moare. Este cazul actriţei de 35 de ani, care îşi creşte fetiţa, pe nume Mathilda, fără tatăl acesteia aproape. Asta pentru că tatăl Mathildei, celebrul actor Heath Ledger, a murit din cauza unei supradoze de medicamente.

image

Vedete care şi-au crescut singure copiii: Denise Richards

Mai mult decât cariera de actriţă, divorţul de Charlie Sheen a făcut-o celebră pe Denise. Aceasta e şi mama a două fiice cu starul de comedie, Sam şi Lola, pentru care deţine şi custodia cumpletă din 2010. Mămica este foarte pricepută în a creşte copii, căci şi-a oferit ajutorul şi celorlalte femei care au copii cu Charlie Sheen, cum este Brooke Mueller.

Vedete care şi-au crescut singure copiii: Kate Moss

Supermodelul este faimos pentru trupul ei şi simţul modei, dar şi pentru că îşi creşte singură copilul pe care-l are cu Jefferson Hack: frumoasa Lila Grace, în vârstă de 13 ani. Cum se descurcă? Destul de bine, deşi taţii vitregi au venit şi-au plecat din viaţa micuţei. Aceasta păşeşte pe urmele mamei sale, însă, ceea ce îi asigură un viitor strălucitor!

image

Vedete care şi-au crescut singure copiii: Britney Spears

Nici istoricul amoros al cântăreţei nu este chiar lipsit de pete, însă s-a revanşat foarte mult faţă cde băieţii ei, Sean şi Jayden, pe care îi are cu fostul soţ, Kevin Federline. Britney este una din mamele care şi-au crescut singure copiii, dar cu succes şi cu multă dragoste. Flăcăii se bucură acum de doi părinţi despărţiţi, dar care se înţeleg foarte bine.

FOTO HEPTARecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg