Vedete care şi-au dezmoştenit urmaşii. Au făcut averi mari, dar vor să le dea copiilor o lecţie

1 august, 2020
7 vedete care si au dezmostenit copiii jpg jpeg

Au făcut averi în perioada în care banii nu veneau uşor, pe Facebook sau Instagram, iar acum vor să le dea odraslelor o lecţie de... chiverniseală.

STING

Când vine vorba despre averea de 400 mil.$ a fostei vedete a trupei Police, cei şase copii ai săi îşi pot lua gândul de la ea: „Nu am de gând să le las nimic în conturi, vor trebui să muncească“, declara acesta. Vedeta în vârstă de 68 de ani a mai venit cu un motiv pentru a-şi susţine intenţiile: „Leam explicat că după ce vom muri noi, nu le vor rămâne prea mulţi bani, pentru că eu şi soţia mea vom fi cheltuit tot. Avem foarte multe obligaţii“.

Jackie Chan

Megastarul expert în arte marţiale este, totodată, unul dintre cei mai bogaţi actori, cu o avere estimată la 370 mil. $. În calitate de ambasador UNICEF, Jackie face anual donaţii importante pentru zonele defavorizate, dar refuză să îşi înveţe copiii, pe fiica Etta şi mai ales pe fiul Jaycee (foto jos), cu bani: „Dacă va fi capabil, va produce proprii bani, dacă nu, atunci îmi va cheltui mie banii“.

7 vedete care si au dezmostenit urmasii 1 jpg jpeg

Mila Kunis & Ashton Kutcher

Cei doi au o avere de 260 mil.$ şi au decis că fiii lor, Wyatt (5) şi Dimitri (3), vor trebui să îşi croiască singuri drumul în viaţă: „Nu o să le deschid niciun cont în bancă, dar dacă vor vrea să înceapă o afacere şi vin la mine cu un plan bun, sunt dispus să investesc“, declara Ashton (42). Nici Mila (36) nu este de altă părere: „Da, aşa e, nu vrem să creştem nişte nenorociţi, e plină lumea de nenorociţi“.

Mark Zuckerberg

Ca mai toţi oamenii influenţi din Silicon Valley, Mark vrea să salveze lumea. După ce soția lui a adus-o pe lume pe prima lor fiică, Maxima, în 2015, CEOul Facebook, cu o avere estimată la 82 miliarde $, a postat că vor dona 99% din moştenirea micuţei pentru cauze nobile, alături de un mesaj pentru posteritate: „Ne vom face această datorie nu doar pentru că te iubim, dar şi pentru că avem o responsabilitate morală faţă de toţi copiii generaţiilor viitoare“.

Elton John

„Don’t go Breaking Their Hearts!“, Sir Elton. Superstarul are doi copii adoptaţi împreună cu partenerul lui de viaţă, producătorul şi regizorul David Furnish. El intenţionează să îşi doneze averea de 480 mil. $, susţinând că: „E îngrozitor să le dai copiilor o lingură de argint. Sunt deja suficient de răsfăţaţi“. Cei doi părinţi au încercat să îi înveţe pe micuţii Zachary (9) şi Elijah (7) valoarea banului, recompensându-i pentru faptul că au spălat vasele sau că şi-au făcut ordine în cameră.

Gordon Ramsay

Celebrul MasterChef şi-a tăiat copiii din testament aşa cum taie ceapa pentru gătit. Gordon (53) şi soţia lui, Tana, au împreună cinci copii şi nu au de gând să îi răsfeţe deloc. El nu doreşte să le lase averea de 220 mil. $ în întregime, ci vrea să nu îi răsfeţe: „Vor primi câte 25% avans la apartament, dar diferenţa trebuie să şi-o plătească singuri“. Un început bun, dar atipic pentru milionarii lumii.

Daniel Craig

Cu o avere de peste 130 mil. $, actorul de 52 de ani vrea să îşi înveţe copiii că banii se muncesc, nu se primesc: „Cred că moştenirile nu îţi aduc nicio satisfacţie, nu simţi gustul plăcerii. Filosofia mea este să scap de ea sau să o donez până plec de pe această lume“, declara acesta într-un interviu. El este tatăl unei fete, Ella, în vârstă de 27 de ani, dintr-o relaţie anterioară, şi al unei fetiţe de aproape doi ani, făcută cu cea de-a doua soţie, actriţa Rachel Weisz. Însă actorul este cunoscut ca fiind destul de indecis, căci după ce a declarat că „mai bine îmi rup încheietura mâinii“, decât să semneze pentru o nouă serie Bond, acesta a încasat frumuşica sumă de 25 mil. $ şi a filmat şi No Time to Die, ce va avea premiera în noiembrie.

3 vedete care si au dezmostenit urmasii 3 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg