Vedete care şi-au părăsit iubitul pentru o femeie

13 martie, 2017
hepta 2731436 1 jpg jpeg

Nu numai că şi-au luat Adio!” de la partenerul lor, dar aceste celebrităţi n-au mai vrut să aibă nimic de-a face cu bărbaţii şi au căutat doar compania femeilor. Iată ce staruri au părăsit tabăra heterosexualilor, devenind bisexuale sau chiar lesbiene!

Cynthia Nixon

Cynthia cu partenera ei, Christine Marinoni

Vedeta serialului “Totul despre sex” era implicată într-o relaţie de 16 ani cu Danny Mozes, când l-a părăsit pe individ în 2003, după ce deveniseră împreună părinţii a doi copii. Întreaga lume a fost cu atât mai şocată de despărţirea celor doi cu cât Cynthia a ales să treacă „de partea cealaltă”, să-şi trăiască pe mai departe viaţa alături de o femeie. Iubita cea nouă a actriţei era Christine Marinoni, cea care i-a devenit soţie în 2012 şi împreună cu care are un fiu, pe Max. “Am fost cu barbaţi toată viaţa mea şi nu m-am îndrăgostit niciodată până atunci de o femeie. Însă, când mi s-a întâmplat una ca asta, n-a fost deloc ciudat”, a declarat vedeta care se consideră acum bisexuală.

Portia de Rossi

Portia de Rossi cu soţia sa, Ellen DeGeneres

Actriţa s-a despărţit de soţul Mel Metcalfe în 1999, după ce aceasta a descoperit că partenerul ei de viaţă avea o aventură cu soţia fratelui ei. “La finele primului nostru an împreună, sexualitatea mea reală începuse să iasă la suprafaţă”, a recunoscut Portia, care a ţinut să precizeze, mai târziu, că s-a măritat cu Mel numai pentru a obţine permisiunea de şedere permanentă în SUA. După numai câţiva ani, a întâlnit-o pe Ellen DeGeneres, iar cele două vedete au devenit un cuplu, care rezistă şi-n ziua de azi. De Rossi şi DeGeneres şi-au legalizat relaţia în 2008 şi nu îşi doresc copii.

Kristen Stewart

Kristen Stewart alături de iubita sa, Stella Maxwell

După despărţirea de partenerul ei din “Twilight”, Robert Pattinson, actriţa şi-a îndreptat privirile numai spre reprezentante ale sexului frumos. Astfel, Kristen a devenit partenera cântăreţei franceze Stephanie “Soko” Sokolinski, de care s-a despărţit după câteva luni, după care s-a implicat într-o idilă cu specialistul în efecte speciale Alicia Cargile. De la sfârşitul lui 2016, Stewart se iubeşte cu modelul Victoria’s Secret şi fosta iubită a lui Miley Cyrus, Stella Maxwell. Recent, actriţa s-a descris ca fiind “atât de gay”.

Angelina Jolie

Angie, pe vremea când prefera femeile

Jenny Shimizu, fosta iubită a Angelinei Jolie

Fosta soţie a lui Brad Pitt era măritată cu Jonny Lee Miller, încă din 1996, când frumoasa actriţă s-a implicat într-o relaţie extraconjugală cu modelul Jenny Shimizu, care pretinde că idila lor a durat câţiva ani buni. De fapt, până şi Angie a vorbit, de ficare dată când a avut ocazia, numai de bine despre fosta ei iubită, recunoscând că era, la un moment dat, chiar pe punctul de a se căsători cu Jenny.

Amber Heard

Amber Heard cu cea care i-a fost parteneră, Tasya Van Ree

Cunoaştem cu toţii cât de complicată şi de dureroasă a fost despărţirea actriţei de Johnny Depp, cu care a fost căsătorită până anul trecut. Ea l-a acuzat pe el de violenţă verbală şi fizică, susţinând că aceasta este cauza divorţului, însă există multe voci care consideră că bisexualitatea lui Amber a fost cea care a dus la destrămarea mariajului celor doi actori. Se pare că Depp ar fi devenit furios după ce a descoperit că Heard se apropiase nepermis de mult de fotograful Tillett Wright. Alte zvonuri care au circulat erau legate de o aventură pe care Amber ar fi avut-o cu modelul Maria de Villepin, dar şi cu fosta ei iubită, Tasya van Ree, chiar în timp ce era împreună cu Johnny. Asta da, lovitură sub centură!Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko