Vedete care şi-au schimbat numele

8 februarie, 2016
New York Screening Of "Meadowland" Directed By Reed Morano With Olivia Wilde Hosted By Martin Scorsese jpeg

Unele au renunţat la numele lor din buletin pentru a evita confuzia cu alte vedete, în timp ce altele au vrut să aibă nume cu mai multă rezonanţă. Haideţi să aflăm, aşadar, care sunt acele vedete de la Hollywood care şi-au schimbat numele!

Începem cu Olivia Wilde pe care, de fapt, o cheamă Olivia Cockburn. Actriţa provine dintr-o familie de jurnalişti, respectiv Andrew şi Leslie Cockburn, aşa că numele ei de familie era Cockburn. Actriţa şi-a schimbat numele în primii ani de carieră, în urma rolului lui Gwendolen jucat în ”The Importance of Being Earnest” (Oscar Wilde).

Lea Michele

Şi Lea Michele avea un alt nume în buletin. Numele de familie iniţial al acesteia era ”Sarfati”, însă cum în adolescenţă mulţi o batjocoreau, poreclind-o în fel şi chip, aceasta a decis să şi-l schimbe. Iar prima audiţie a vedetei i-a pecetluit decizia, Lea prezentându-se drept ”Lea Michele” în loc de ”Lea Sarfati”.

Soţia lui Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, se numea iniţial Amanda Lee Rogers. Vedeta a decis la 15 ani să-şi schimbe numele graţie orientării sale sexual, crezând că numele ei original nu i se potriveşte. Inspiraţia numelui vine de la Shakespeare, fiind o cititoare înrăită.

Nici Tom Cruise nu-i, de fapt, Tom Cruise! Pe actor îl cheama iniţial Thomas Cruise Mapother VI, însă agentul său, pe atunci Tom Gibson, a decis că dă mai bine un nume mai scurt.

De frică ca numele lui să nu poată fi pronunţat sau ţinut minte, Jonah a decis să-şi schimbe numele de familie ”Feldstein” cu ”Hill”. Astfel, Jonah Feldstein este acum Jonah Hill, celebrul actor care ne face să zâmbim mereu.

[caption id="attachment_392920" align="alignnone" width="600"] Nina Dobrev[/caption]

image

Aceeaşi temere precum Jonah Hill a avut-o şi Nina Dobrev, pe care în buletin o cheamă de fapt ”Nikolina Konstantinova Dobreva”. Actriţa a fost de părere că un nume mai scurt este mult mai de efect, plus că poate fi uşor de reţinut.

Miley Cyrus a fost rebelă încă din copilărie. În 2008, vedeta Disney a decis că numele de „Destiny Hope Cyrus” nu i se potriveşte, aşa că sub îndrumare părinţilor şi a unui avocat, cântăreaţa şi-a schimbat legal numele în Miley Cyrus.

image

Alte vedete care şi-au schimbat numele: Meg Ryan (Margaret Hyra), Natalie Portman (Natalie Hershlag), Helen Mirren (Ilynea Lydia Mironoff), Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta), Katy Perry (Katheryn Elizabeth Hudson).Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg