Vedete cu familii destrămate

2 septembrie, 2015
kate hudson 458653572 jpeg

Haina celebrităţii ascunde de multe ori secrete de nebănuit. Din păcate pentru vedetele în cauză, atunci când eşti în faţa reflectoarelor nu durează mult până cineva ”scormoneşte” suficient încât să găsească lucruri pe care oricine le-ar vrea uitate. De exemplu, sunt vedete care provin din familii destrămate, şi care ar fi vrut ca aceste lucruri să nu se afle niciodată. Ei bine, s-au aflat, iar noi le-am adunat într-un top.

Iată, aşadar, ce vedete provin din familie destrămate!

Adele este o artistă de succes, însă puţini sunt cei care ştiu că aceasta a avut o copilărie destul de tristă. Şi asta pentru că, tatăl ei, Mark Evans, a părăsit-o pe mama ei, Penny Adkins, pe când Adele avea doar doi anişori. Ani au trecut, iar Adele a crescut fără afecţiunea tatălui său. Mark a încercat, totuşi, la un moment dat să se împace cu celebra lui fiica, iar aceasta a cedat. Din păcate, la puţin timp, acesta i-a trădat din nou încrederea, dând contra cost un interviu despre copilăria Adelei, ceea ce a întristat-o destul de tare pe cântăreaţă şi a făcut-o să rupă din nou legătura cu acesta. „Nu va mai auzi de mine niciodată. Fiindcă nimic nu mă supără mai tare decât ca tata să accepte să fie mituit de către presă”, a declarat Adele pentru „Vogue” în 2012.

image

Kate Hudson îi spune ”tată” lui Kurt Russell, actualul partener de viaţă al mamei sale, Goldie Hawn, asta deşi tatăl ei biologic este Bill Hudson. Motivul? Bill Hudson n-a iubit-o niciodată şi nici nu i-a fost aproape, având în vedere că acesta a divorţat de Goldie, înainte ca Kate să împlinească un an. „Ideea este că-ţi suni copiii când sunt zilele lor onomastice sau aniversare. Norocul meu că l-am avut pe Kurt (foto sus) care a fost alături de mine de ziua mea”, a declarat Kate despre tatăl său.

Părinţii Christinei Aguilera au divorţat când aceasta avea doar şase ani. De altfel, Christina nu şi-a mai văzut tatăl, pe Fausto, din 1999. Pe la începutul carierei sale. Christina declara că tatăl său le-a abuzat fizic şi psihic pe ea, pe sora sa, Rachel, şi pe mama lor. Cu toate acestea, în 2006, după moartea tatălui său, artista a lansat melodia ”Hurt„ în care vorbeşte despre tristeţea pe care i-a provocat-o moartea acestuia, dar şi faptul că nu au fost apropiaţi.

image

Drew Barrymore este o altă vedetă care provine dintr-o familie destrămată. La doar 15 ani, actriţa şi-a înstrăinat mama. La acea vreme, tatăl ei, actorul John Barrymore, o abandonase deja. Relaţia cu tatăl ei a fost problematică din totodeauna, cei doi nereuşind să facă pace până în 2004, când acesta a decedat. Mama acesteia trăieşte în continuare, însă relaţia celor două nu s-a îmbunătăţit deloc, deşi acum Drew are propria familie. „N-am fost doar supărată pe ea. Am avut şi sentimente amestecate, de vinovăţie şi înţelegere, dar pur şi simplu nu putem face parte una din viaţa celeilalte.”, declara la un moment dat Drew despre relaţia cu mama sa.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg