Vedete de la ei, în ipostaze amuzante

7 martie, 2016
rihanna si drake gettyimages 512178566 jpg jpeg

Kate Middleton

image image

Ducesa de Cambridge

Just do it!

Coafura rezistă. Cam asta înseamnă sportul la nivel înalt şi, sinceri să fim, suntem cam dezamăgiţi. Aşa se întâmplă, la Buckingham, cele 30 de minute de sport, recomandate zilnic? Să te joci anemic cu un balon, să ţii în echilibru o rachetă de tenis şi să sari peste obstacole pentru pekinezi? De fapt, dacă e de ajuns ca să arăţi ca ea, de ce ne mai chinuim la sală?

Kristen Bell, Shakira şi Ginnifer Goodwin

Kristen Bell, Shakira & Ginnifer Goodwin

Două Hot şi o Mama

Ar putea fi o poză înainte şi după. Mai exact, două vedete incredibil de slabe, DUPĂ ce au născut, a se citi Kristen şi Shakira. Şi o a treia vedetă, odată incredibil de slabă, a se citi Ginnifer, care are o scuză: este ÎNAINTE de naştere. P.S. Nici lui Kristen nu-i vine a crede. Nu ştim sigur ce anume…

Ariana Grande &Taylor Swift

Atenţie, trece trena!

Observaţi diferenţa de atitudine. Nu a divelor, ci a purtătorilor de trene. Unul e entuziasmat, celălalt îşi urăşte viaţa. Observând mai bine pozele, înţelegem şi de ce. Aranjatorul de rochii al Arianei este în lumina reflectoarelor, calcă pe covorul roşu, simte adrenalina. Cel al lui Taylor pare că a fost condamnat să poarte trena o zi întreagă, căci o vedem aici, pe cântăreaţă, la un fel de bufet. Chiar ne întrebăm care a fost strategia lor, la momentul toaletă.

Ariana Grande

Taylor Swift

Kendall Jenner

Două la preţ de una!

De fapt, ar putea fi o păcăleală şi realitatea să nu fie una şi aceeaşi cu reclama. Ce ni se promite? Kendall Jenner, cea mai sexy Kardashian, două bucăţi. Ce primim, de fapt? Kim Kardashian, căreia îi vom spune voluptuoasă, ca să nu fim răi şi s-o facem grasă, de-a dreptul. Cantitatea rămâne aceeaşi, căci nevasta lui Kanye e de două ori cât Kendall.

Kendall Jenner

Papa Francisc

Que viva México!

Aici, argentinianul pare mai puţin catolic decât Papa, vorba vine. De fapt, cu tot respectul, monseniorii din imagine chiar ştiu să se distreze. Fără să ia numele Domnului în deşert, bineînţeles. Cât despre acel sombrero, se va vinde cu bani grei, pe piaţa neagră, după ce va părăsi creştetul papal.

Pope Francisc

Boy George & Kris Jenner

Alba, neagra

De fapt, alăturarea are sens. Un cântăreţ legendar, despre a cărui sexualitate putem spune doar atât: se simte ca o femeie prizonieră într-un corp de bărbat. Şi o vedetă de reality show, care până mai ieri a fost bărbatul din casă. Până când Bruce a devenit Caitlyn, mai exact. Pe lângă asta, îi mai unesc operaţiile estetice şi pălăriile.

Boy George şi Kris Jenner

Regina Elisabeta

Şi-a luat metrou

Urmează staţia Elisabeta, cu peronul pe unde doreşte Majestatea Sa. Din păcate, noua linie de metrou nu va avea staţie şi la Palatul Buckingham sau pe unde mai locuieşte acum singurul burlac eligibil din familia regală. Harry, adică. Şi tot din păcate, magistrala este încă în stadiu de construcţie, se va deschide în decembrie 2018. Mai repede decât metroul din Drumul Taberei, punem pariu?

Regina Elisabeta

Olivia Munn

Eu când vreau să fluier, fluier

Chiar nu ştim ce a fost la gura tipului care trece pe lângă Olivia. Dar, văzând-o pe actriţă, suntem siguri că n-a avut nimic rău de comentat. Orice ar fi avut de zis, despre orice parte anatomică a vedetei, e clar că Olivia este mulţumită de aprecieri. Pe principiul: mai zii, că-mi place…

Olivia Munn

Rihanna & Drake

S-au aprins de tot

„Da, este adevărat şi este spectaculos!“ Noi ne referim la noul clip al celor doi, care, dacă aţi uitat, au fost odată împreună. Ne-au amintit asta şi ei, la BRIT Awards, unde părea că au nevoie mai degrabă de o cameră, şi nu de o scenă.

Rihanna si Drake

Alessandra Ambrosio& Vin Diesel

Viitorul sună bine

Asistăm de câţiva ani, doamnelor şi domnilor, la o autopromovare continuă a acestui duo mini-me, Alessandra şi Anja. Un „Înger“ care-şi creşte frumos şi corect propriul ei înger, cum ar veni. Pe de altă parte, şi Vincent, fiul lui Vin, este după chipul şi asemănarea tatălui. Furios şi iute, adică.

[caption id="attachment_417405" align="alignnone" width="640"]

image

Vin Diesel

Foto: hepta, guliver/getty images/rex features/splash newsRecente pe Ok! Magazine

banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg
Elon Musk şi Amber Heard au avutt o relaţie scurtă jpeg