Vedete de la ei, în ipostaze inedite

4 februarie, 2016
'Dirty Grandpa' film   2016 jpeg

Zac Efron &Robert De Niro

Top şi less

Duelul nu este unul cinstit, ba chiar e pierdut din start. Cu scuzele de rigoare, Zac n-are nicio şansă. Vorbim de cel al talentului, căci, atunci când joci cu De Niro, nu-ţi rămân prea multe lucruri de făcut. Îţi dai jos cămaşa, îţi umfli muşchii şi speri ca publicul să nu-l găsească pe veteranul de 72 de ani mai amuzant decât eşti tu de sexy.

image

Leonardo Di Caprio

Asta da statuetă!

De piatră să fii şi nu poţi rămâne indiferentă la farmecele lui. Înţelegem, pe de altă parte, şi zâmbetul obraznic al actorului: scena asta e veche de când lumea. Cea cu femeia care se strecoară pe jumătate dezbrăcată din dormitorul lui… Până la urmă, alăturarea chiar are sens! Leonardo, un artist cu rezonanţe renascentiste, şi Afrodita, sau un fel de Înger Victoria’s Secret în antichitate.

image

Eva Longoria

Scheme tehnico-tactice

Cadrul este dintr-o telenovelă. Pardon, dintr-un serial de comedie care se cheamă aşa, în care Eva pare că şi-a reluat rolul din „Neveste disperate“. Cel de tipă mişto şi amuzantă, care ştie totul despre sex, ceea ce ne aduce la un alt serial TV. Asta în ciuda faptului că scena pare desprinsă din „Salvaţi de clopoţel“…

image

Tracy Morgan

Cât e kilogramul?

Vă explicăm imediat situaţia. La „Tonight Show“, două vedete se duelează în cultură general, iar premiile sunt ei: nişte golden retriever bebeluşi. Pe oponentul lui Tracy, Jimmy Fallon, nu-l vedeţi în imagine pentru că nu contează. N-a câştigat niciun hămăitor. Interesantă idee, dar nouă ne-ar fi plăcut să se joace cu căţei adulţi. Era de văzut cum îşi căra Tracy, atunci, premiile de 40 de kg. Bucata.

image

Jennifer Garner

Serenity now!

Încă o poză plictisitoare cu Jennifer Garner nemachiată. Şi ar fi rămas la acest statut, dacă Samuel, fiul ei şi-al lui Ben Affleck, n-ar fi decis să iasă în evidenţă. Nu cu acel costum de marinel, ci cu acea grimasă demnă de un viitor star la Hollywood. În sensul că-şi exagerează trăirile…

image

Sau poate că aşa reacţionează piciul la jongleriile tatălui Ben Affleck (foto jos). Trebuie să recunoaştem că nici noi nu ne aşteptam şi suntem surprinşi. Nu neapărat de trucul cu pălăria, nici de costumul de epocă purtat la filmări, ci de ele! Ki-lo-gra-me-le!

image image image

Arnold Schwarzenegger

De gustibus

Nu ne-o luaţi în nume de rău, dar aceste poze ne dor. În sensul că, oricât de grobian ar arăta ei înşiraţi acolo, cârnaţii aia chiar ne fac poftă. S-a întâmplat, evident, în Austria. Cum ne-am dat seama? După indicii: Arnold şi covrigii uriaşi.

image

Colin Farrell

Ea cine e?

Ne bucurăm pentru actorul irlandez, ne place să-l ştim iubit şi fericit. Şi nu, nu ne deranjează să-l vedem mână-n mână cu această nouă (să-i zicem) iubită, cu care se tot afişează zilele acestea, la Hollywood. Dar, cine ştie, poate că-i sora lui. Sau măcar vreo amică… lesbiană?

image

Heidi Klum

Jos textila!

Este doar o altă zi de muncă pentru supermodelul german. Şi nu, blonda nu are fetişuri cu angajaţii, cărora le cere s-o aştepte în chiloţi, la birou. Aici, este vorba de lansarea unei linii de lenjerie intimă care îi poartă numele. Mai delicat este pentru bărbaţi. E cam dubios să lase la vedere, pe sub pantaloni, dunga unor boxeri pe care scrie Heidi.

image

Madonna

Like a virgin, again?

Se cunună roaba lui Dumnezeu… De fapt, mai bine să nu luăm numele Domnului în deşert, căci diva are, mai degrabă, cununiile legate. De ale unor dansatori sexy, tineri şi buni la pat. Şi-n fiecare noapte, Madonna îl ia de bărbat pe unul dintre ei.

image

foto: hepta, photoland/wenn.com, guliver/splash news/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg