Vedete de la Hollywood care au boli venerice

14 ianuarie, 2015

Atunci când eşti celebritate la Hollywood trebuie să-ţi asumi că orice informaţie ajunge în presă, chiar şi "cazierul" medical. Aşa se face că unele vedete s-au trezit că pe Internet circulă tot felul de zvonuri privind bolile cu transmitere sexuală de care suferă.

Atunci când eşti celebritate la Hollywood trebuie să-ţi asumi că orice informaţie ajunge în presă, chiar şi "cazierul" medical. Aşa se face că unele vedete s-au trezit că pe Internet circulă tot felul de zvonuri privind bolile cu transmitere sexuală de care suferă. Nu le-a rămas decât să confirme şi să dea cât mai multe detalii pentru ca toată situaţia să fie cât mai bine înţeleasă.

Iată, aşadar, care sunt vedetele de la Hollywood care au boli venerice!

Victoria Beckham este una dintre vedetele care au contractat herpes genital în urma unui contact sexual. Se pare că fosta membră a trupei Spice Girls " a dobândit" această boală chiar de la soţul său, David Beckham.

Şi Jessica Alba s-a ales cu un herpes genital în 2007. Aceasta a contractat această boală după un contact sexual cu Derek Jeter, cel care s-a întâlnit şi cu alte celebrităţi, printre care Mariah Carey şi Jessica Biel.

Pamela Anderson a fost diagnosticată cu hepatita C, boală care se ia atât pe cale sangvină, cât şi prin contact sexual. În cele din urmă, potrivit unei publicaţii americane, Pamela a recunoscut că a luat această boală de la Tommy Lee, fostul ei soţ.

Paris Hilton nu a vrut să recunoască că suferă de vreo boală cu transmitere sexuală, însă medicamentul Valtrex, care se presupune că ar fi remediu pentru herpes genital, a fost găsit printre lucrurile din geanta ei, purtând chiar numele ei însemnat pe ambalaj. Paris Hilton este cunoscută prin viaţa ei amoroasă tumultuoasă, dar şi prin consumul de droguri şi alcool.

Şi Rihanna a fost bănuită că a contractat o formă uşoară de herpes de la Chris Brown. Acest zvon nu a fost confirmat niciodată, dar cum nu iese fum fără foc...Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg