Vedete de la Hollywood care au devenit mame după 40 de ani!

16 decembrie, 2014

Multe vedete de la Hollywood au devenit mămici mult după ce-au trecut de prima tinereţe. Fie că nu au găsit partenerul potrivit, fie că s-au axat pe carieră, aceste vedete nu s-au speriat de ideea de a amâna momentul maternităţii după vârsta de 40 de ani.

Multe vedete de la Hollywood au devenit mămici mult după ce-au trecut de prima tinereţe. Fie că nu au găsit partenerul potrivit, fie că s-au axat pe carieră, aceste vedete nu s-au speriat de ideea de a amâna momentul maternităţii după vârsta de 40 de ani.

Iată, astfel, care sunt mamele de la Hollywood care devenit mame la vârste înaintate!

Mariah Carey

Nu s-a temut de riscurile la care s-a supus, născând la 40 de ani. Ea i-a adus pe lume pe gemenii Monroe şi Morrocan pe 30 aprilie 2011.

Click pe următoarea!

Eva Mendes - 40 de ani

A amânat cât a putut momentul în care a devenit mămică. A trebuit să intre Ryan Gosling în peisaj ca Eva să devină mama unei fetiţe în luna septembrie a acestui an.

Nicole Kidman

Dacă în timpul căsniciei cu Tom Cruise nu a reuşit să devină mamă pe cale naturală, câţiva ani mai târziu, cu ajutorul lui Keith Urban, a adus-o pe lume pe Sunday Rose la vârsta de 41 de ani.

Salma Hayek

Valentina Paloma a fost minunea mult aşteptată, care a venit în viaţa actriţei pe când aceasta avea 41 de ani. Tătăl fetiţei este nimeni altul decât Francois Henri Pinault, cel care i-a devenit soţ Salmei imediat după fericitul eveniment.

Meryl Streep

Actriţa a avut trei copii înainte de vârsta de 40 de ani, dar n-a renunţat nici la cel de-al patrulea, deşi i-a pus sănătatea în pericol venind pe lume la 42 de ani.

Madonna

Maternitatea pentru Madonna este sursa de energie. Are o familie frumoasă şi numeroasă. Ultimul copil biologic al cântăreţei a venit pe lume pe când Madonna avea 42 de ani, deşi nimeni nu se mai aştepta la o asemenea veste. Şi nu s-a oprit acolo. Cântăreaţa pop a mai adoptat apoi încă doi copii.

Halle Berry

Deşi şi-a dorit nespus să devină mamă mai devreme, Halle a reuşit să rămână însărcinată tocmai la 40 de ani. Ea şi fostul ei soţ Gabriel Aubry i-au urat bun venit pe lume unei fetite pe nume Nahla în martie 2008.

Anul acesta, Halle Berry (46) i-a dat naştere celui de-al doilea copil al ei, un băieţel. Actriţa a născut în spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, băieţelul fiind primul copil al vedetei cu soţul său, Olivier Martinez.

Celine Dion

A devenit mama unei perechi de băieţei gemeni, Eddy si Nelson, în octombrie 2010, pe când Celine avea 42 de ani.

Gwen Stefani

Niciodată nu e prea târziu să aduci pe lume un copil. Asta pare să-şi fi spus Gwen, care a devenit mamă pentru a treia oară anul acesta. Apollo Bowie Flynn Rossdale a venit pe lume în februarie 2014, deşi mama sa are deja 43 de ani.

Julianne Moore

I-a dat naştere unei fetiţe pe nume Liv în aprilie 2002, pe când actriţa avea 42 de ani.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg