Vedete de la Hollywood care nu pot face copii

14 ianuarie, 2016
vedete care nu pot face copii jpeg

Există o evoluţie îngrijorătoare a infertilităţii în rândul femeilor tot mai tinere. O problemă care afectează orice om, cunoscând inclusiv vedete de la Hollywood care nu pot face copii. Nu contează averea lor, nu contează luxul în care trăiesc, infertilitatea afectează orice tip de persoană. Unele au adoptat, alţii au preferat să rămână într-o relaţie de cuplu, fără urmaşi, pentru a-şi păstra libertatea.

Care sunt celebrităţile care nu au avut copii şi suferă de infertilitate, fără a o recunoaşte oficial?

Vedete de la Hollywood care nu pot face copii: Sharon Stone

S-a speculat intens că faimoasa actriţă, acum de 57 de ani, a suferit întotdeauna de avorturi spontane în primul stadiu al sarcinii. Nu s-a lăsat descurajată de asta şi a adoptat, de-a lungul anilor, 3 băieţi: Roan Joseph Bronstein (16), Laird Vonne (11) şi Quinn Kelly Stone (10).

Sharon Stone si doi dintre baietii ei

Vedete de la Hollywood care nu pot face copii: Deborah Lee Furness

Soţia faimosului Hugh Jackman şi, de asemenea, regizor, producător şi actor de meserie, a suferit două avorturi spontane şi a decis să adopte, în anii 2000, doi copii cu actorul: Oscar Maximillian (15) şi Ava Eliot (10), pe care cei doi îi iubesc foarte mult. Hugh şi Deborah sunt căsătoriţi de aproape 20 de ani! “Şi eu, şi Deb am vrut să adoptăm. Nu ştiam când, iar biologic clar am încercat şi nu s-a întâmplat, a fost o perioadă grea. Am încercat fertilizare in vitro şi Deb a pierdut sarcinile”, a mărturisit actorul despre luptele lor cu infertilitatea.

Vedete de la Hollywood care nu pot face copii: Angela Bassett

Cuceritoarea actriţă care-a interpretat-o pe Tina Turner în biografia “What’s Love Got to Do with it” şi care joacă în  “American Horror Story” a recunoscut că nu poate face copii, dar se bucură să fie o mamă. Ea are gemeni – Slater Josiah şi Bronwyn Golden, aduşi pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Vedete de la Hollywood care nu pot face copii: Cameron Diaz

Frumoasa actriţă de 43 de ani arată mai bine ca oricând. În plus, este şi căsătorită de aproape un an cu rockerul Benji Madden, însă nici vorbă de copii. De fapt, chiar ea a recunoscut că preferă stilul de viaţă actual decât responsabilitatea maternă. Însă lucrurile se pot schimba, zvonuri cum că perechea doreşte să apeleze la fertilizare in vitro au apărut deja...

Cameron Diaz şi Benji Madden pot adopta copii sau pot apela la mamă surogat

Vedete de la Hollywood care nu pot face copii: Jennifer Aniston

Una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood care nu pot face copii este şi actriţa din “Cake”. Nu de alta, dar mulţi cred că vârsta de 46 de ani este una la care cu greu poţi rămâne însărcinată. Desigur, acum că este căsătorită cu actorul Justin Theroux, de nici un an de zile, poate că, tot la fel, lucrurile se vor schimba şi vor adopta, aşa cum au făcut Charlize Theron ori Sandra Bullock.

FOTO Guliver Splash, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg