Vedete de negăsit pe reţelele de socializare. Cine preferă să stea în umbră?

21 martie, 2017
nu sunt pe social media jpeg

În timp ce unele celebrităţi folosesc social media ca pe o metodă de promovare şi de socializare cu fanii, altele nici nu concep să ofere amănunte din viaţa lor privată pe Twitter, Instagram sau Facebook.  De parcă paparazzi nu erau de ajuns, ce-ar mai fi să se expună singuri!? Iată ce vedete de la Hollywood sunt misterioase şi de negăsit pe social media!

Angelina Jolie şi Brad Pitt

image

Angi şi Brad nu sunt fanii reţelelor de socializare. "Este o lume nouă, înfricoşătoare", declara Jolie într-un interviu pentru People, numindu-se "de modă veche" atunci când vine vorba de tehnologie. Fostul cuplu Brangelina angajase o echipă de securitate pentru a monitoriza conţinutul social media pe îl accesează cei 6 copii.

Mila Kunis

image

Dacă soţul său, Ashton Kutcher, este foarte activ pe Facebook şi Twitter, nu putem spune acelaşi lucru şi despre Mila. Actriţa declara în cadrul emisiunii The Late Late Show cu Craig Ferguson: "Pur şi simplu nu cred că oamenii trebuie să ştie atunci când mă duc la toaletă. Ce să scriu? Cum ar fi < Hei, acum mă mut dintr-o cameră într-alta>. Nu ştiu ce aş putea spune interesant."

Sam Worthington

Sam şi modelul Lara Bingle .

El este unul dintre cei mai discreţi actori de la Hollywood şi nu a vorbit niciodată despre viaţa sa privată, considerând că protejarea familiei este mult mai importantă decât faima. Sam Worthington este la fel de privat şi în ceea ce piveşte social media, conform publicaţiei The Sydney Morning Herald: „Nu cred că e distractiv să citeşti despre tine. Nu cred că cineva dă doi bani pe ceea ce am mâncat eu la micul dejun, aşa că nu mă veţi găsi pe social media „, a spus actorul.

Julia Roberts

image

Şi Julia este străină de mediul virtual şi consideră că reţelele de socializare creează dependenţă:  "Vreau să spun, vorbesc cu prietenii mei despre Instagram. Toată lumea are Instagram pe telefon. Şi eu dacă aş fi avut aplicaţia asta m-aş fi uitat la telefon tot timpul."

Kate Winslet

image

Kate urăşte reţelele de socializare şi, chiar dacă prietenii ei le folosesc în mod constant, nu simte nevoia să se înregistreze pe Facebook, Twitter sau Instagram. "Reţelele de socializare creează un impact enorm asupra respectului de sine, pentru că tot ceea ce facem este să încercăm să ne facem plăcuţi de ceilalţi oameni", a declarat Winslet pentru The Sunday Times. "Şi ce vine pe lângă asta îmi face sângele să fiarbă. Este motivul pentru care noi nu folosim reţelele sociale ."

Emma Stone

image

Surprinzător, dar şi proaspăta câştigătoare de Oscar este de negăsit pe reţelele de socializare. De ce? Pentru că i se pare că arată ceea ce nu este real: "Se pare că toată lumea îşi expune viaţa pe Instagram sau pe diferite platforme de mass-media sociale şi imaginile care arată cât de frumoasa a fost ziua lor.", a declarat Stone într-o emisiune TV.

Jennifer Garner

image

Dacă soţul său Ben Affleck declara pe Facebook că se tratează de dependenţa de alcool, Jennifer nici nu vrea să audă de prietenii virtuali şi vrea ca viaţa sa privată să rămână privată: "Nu vreau să apară ceva din telefonul sau computerul meu", a spus Garner pentru People "Nu este nimic interesant pe care l-aş putea distribui pe social media, ceva care să-i intereseze pe oameni. Probabil este cel mai bine să stau departe de asta. Cu siguranţă nu-şi doresc să mă vadă pe mine împreună cu prietenele mamei mele."

Jake Gyllenhaal

image

Actorul refuză să activeze pe reţelele de socializare şi este chiar îngrijorat de dependenţa de mediul virtual: " Toată lumea este cu capul în telefon. Eu iau asta foarte în serios", a declarat Gyllenhaal pentru USA Today. "Cred că acest lucru spune ceva cu adevărat important despre oameni şi este un pic înfricoşător."

Emily Blunt

image

Şi actiţa Emily Blunt este de modă veche: "Mă simt ca un dinozaur cu chestia asta de tehnologie. De asemenea,  nu cred că mi se potriveşte mie", a spus Blunt pentru revista Vulture. "Uneori abia îmi amintesc să le răspund oamenilor la mesaje!"

Scarlett Johansson

image

Nici Scarlett nu are vreo treabă cu mediul virtual şi consideră că pe fanii săi nu ar trebui să-i intereseze detalii din viaţa sa privată: "Nu am cont de Facebook sau Twitter", a spus Scarlet într-un interviu. "Nici nu mă pot gândi la ceva ce aş face mai puţin decât să împartăşesc în mod continuu detalii din viaţa mea de zi cu zi."

Mary-Kate şi Ashley Olsen

image

În timp ce gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen s-au abţinut să-şi facă propriile conturi pe reţelele de socializare, invocând dorinţa de intimitate, au distribuit însă primul selfie public pe contul de Instagram Sephora în aprilie 2016.

Sandra Bullock

image

Sandra consideră că oamenii distribuie pe reţelele de socializare doar ceea ce vor ca alţii să vadă la ei. "Nu reprezentă viaţa noastră sinceră", a declarat Bullock pentru U.K. The Times. "Nu voi distribui un selfie pe care nu îl pot şterge. Nu voi posta şi nu voi face lucruri de genul acesta."

Rachel McAdams

image

Rachel este complet ruptă de mediul virtual, dar şi de televizor. "Ascult ştirile la radio. Nu am televizor şi mă descurc într-adevăr greu şi cu e-mailul", a declarat McAdams pentru People în 2009. "Sunt foarte ignorantă."

Bradley Cooper

image

"Poate că sunt de modă veche, dar, dacă ştiu atât de multe despre tine şi joci un personaj într-un film, atunci înseamnă că ai mai mult de muncă să mă faci să uit cine eşti, astfel încât să pot crede personajul şi, prin urmare, să mă bucur de film ".

Keira Knightley

image

Keira a încercat o mică interacţiune cu prietenii virtuali, dar toată treaba asta cu Facebook, Twitter şi Instagram o sperie înfiorător. "De fapt, mi-am făcut un cont de Twitter pe care l-am ţinut activ timp de aproximativ 12 ore, deoarece am încercat să fiu în pas cu copiii şi pur şi simplu m-a speriat această treabă", a spus ea la The Jonathan Ross Show. "N-am distribuit nimic şi am fost activă sub un nume fals şi, pentru că Chloë [Grace Moretz] mi-a dat follow, dintr-o dată toţi  oamenii au început să mă urmărească şi să posteze. M-am speriat teribil. "

Jennifer Lawrence

image

"Nu îmi voi face niciodată cont pe Twitter. Nu mă descurc prea bine cu telefoanele sau cu tehnologia", a declarat actriţa pentru BBC Radio 1. "Nu pot ţine pasul nici cu e-mailurile, astfel încât ideea de Twitter este de neconceput pentru mine."

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg