Vedete de nerecunoscut: victimele operaţiilor estetice nereuşite şi efectele vârstei

16 martie, 2015
john travolta 2015 jpeg

Fie că este vorba despre un nou proiect cinematografic de anvergură sau de o încercare nereuşită pe masa de operaţie a chirurgului plastician, aceste celebrităţi par de-a dreptul schimbate faţă de odinioară. Să fie de bine sau de rău?

Fie că este vorba despre un nou proiect cinematografic de anvergură sau de o încercare nereuşită pe masa de operaţie a chirurgului plastician, aceste celebrităţi par de-a dreptul schimbate faţă de odinioară. Să fie de bine sau de rău?

În multe cazuri, chipurile de nerecunoscut arată că au fost sau sunt, din păcate, victimele goanei după frumuseţe. Însă există şi excepţii care arată că poţi înflori în mod neaşteptat de frumos odată cu vârsta!

John Travolta

Poate că actorul de 61 de ani se menţine cât de cât la momentul actual, însă chipul său din tinereţe este cel care l-a consacrat aproape ca unul din bărbaţii hot ai vremii. Aici, în 1975, pe când avea un chip de don juan, total nealterat de chirurgia plastică. Păcat că acum arată ca o figură de ceară din muzeu...

image

Vezi următoarele vedete schimbate la chip!

Pamela Anderson

A stârnit suspiciuni săptămânile trecute, când a apărut cu un chip schimbat, uşor îmbătrânit. Deşi efectele aşa-zisei operaţii estetice nereuşite par “dezastruoase” pentru mulţi, noi credem că în sfârşit arată a femeie de 47 de ani. Doar tunsoarea aleasă, un bomb învechit, o îmbătrâneşte cu siguranţă!

image

Kate Beckinsale

A avut o imagine de domnişoară nearanjată, cu trăsături de copil, mult timp. Acum însă, la 41 de ani, actriţa arată extraordinar şi chiar foarte diferit, graţie îngrijirii şi atenţiei pentru propria imagine. Însă nu atât de obsedată ca alte vedete de operaţii estetice. Bravo, Kate!

image

Melanie Griffith

Se ştie prea bine că actriţa a fost o obsedată de operaţii estetice, nereuşite dacă stăm să îi privim chipul acum câţiva ani şi în prezent. Diferenţele sunt foarte mari şi ea pare de nerecunoscut la 57 de ani.

image

Sharon Osbourne

Vedeta de 60 de ani a recunoscut public că a avut atâtea operaţii estetice, că şi ea s-a săturat de ele. A trecut prin atâtea intervenţii, încât chipul ei chiar o reflectă. Din fericire, nu este atât de dizgraţioasă pe cât arată alte colege de-ale ei la vârste chiar mai mici...

image

Renee Zellweger

Săraca actriţă a fost imediat pusă la colţ de mass media pentru chipul ei nemachiat pe care a îndrăznit să-l expună public. A devenit rapid ţinta acuzaţiilor că şi-a distrus faţa cu operaţii estetice nereuşite, când actriţa nu a făcut decât să apară în mod natural la evenimente, fără ruşine, ci doar mândră de felul în care arată şi în care se simte: fericită, dar fără pelicula de makeup impusă de celebritate. Într-adevăr, Renee a fost de nerecunoscut.

image

Haley Joes Osment

Mica vedetă din “Al şaselea simţ” n-avea cum să nu arate diferit acum, faţă de atunci. Copilul a devenit un tânăr de 26 de ani care s-a transformat în mod incredibil din băieţelul slab şi înalt într-un voinic cu barbă şi păr lung.

image

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg