Vedete dezamăgite în dragoste

26 ianuarie, 2016
dezamagite in dragoste jpeg

Cum anul trecut a fost anul despărţirilor, nu ne este greu să numim câteva vedete care au fost dezamăgite în dragoste. De fapt, ”fenomenul” este atât de frecvent întâlnit la Hollywood încât ajungem să ne întrebăm oare cine nu a suferit în dragoste din rândul celebrităţilor?

Ei bine, o să facem totuşi un top al celor mai triste poveşti de dragoste ale celebrităţilor de la Hollywood!

Începem cu Jennifer Aniston, pe care trădarea soţului ei, pe atunci Brad Pitt, a lăsat-o într-un ocean de lacrimi şi dezamăgire. Ştim cu toţii cum au decurs lucrurile, cum Brad s-a îndrăgostit de Angelina Jolie pe când era căsătorit încă cu Jennifer Aniston, aşa că nu e greu să ne închipuim ce a simţit actriţa în acele clipe. E bine, totuşi, că peste ani a găsit puterea de a trece peste acest eveniment dureros şi a găsit pe cineva care să-i împărtăşească iubirea, actual soţ Justin Theroux.

image

Continuăm cu Demi Moore, care a simţit nevoia să se interneze într-o clinică de reabilitare pentru a depăşi divorţul de Ashton Kutcher. Şi chiar şi aşa, ne amintim de pozele înfricoşătoare cu Demi, de după externare, care o arătau pe actriţă mult prea slabă. Scheletică. Aşadar, Demi Moore este clar una dintre acele vedete dezamăgite în dragoste.

image

Melanie Griffith a avut, din păcate, mai multe experienţe dureroase în dragoste. După divorţul prematur de Don Johnson, de care s-a îndrăgostit la 14 ani şi cu care s-a căsătorit la 18, Melanie a experimentat, din nou, senzaţia singurătăţii după ce s-a despărţit de Antonio Banderas, bărbatul care reuşişe să-i vindece rănile din trecut.

image

Şi Madonna a suferit din dragoste. Cântăreaţa a declarat după despărţirea de Guy Ritchie că activitatea profesională a fost cea care a ţinut-o pe linia de plutire. Iar faptul că Guy a fost cel care a păstrat copii, iniţial, a contribuit decisiv la instabilitatea emoţională a artistei din acea vreme.

image

Jessica Simpson declara, la un moment dat, pentru revista ”Glamour” că pentru ea despărţirea de Nick Lachey a fost ca şi cum ar fi avut un deces în familie. Cântăreaţa a mai povestit că nu şi-a închipuia, pe atunci, că va mai păşi vreodată spre altar. Ei bine, a făcut-o, Jessica fiind căsătorit din 2014 cu eric Johnson.

Vedete dezamăgite în dragoste

image

Nici pentru Vanessa Paradis despărţirea nu a fost mai uşoară, mai ales că vorbim de una după mulţi ani de relaţie, timp în care au venit pe lume şi doi copii. ”Iubirea este cel mai puternic, dar şi cel mai fragil, lucru pe care îl avem în viaţă. ”, spune pentru ”Harper`s Bazaar” imediat după despărţirea de Johnny Depp.

O altă ”victimă” a dragostei a fost Uma Thurman, când s-a despărţit de Ethan Hawke. Uma a caracterizat perioada de după despărţire drept ”pură agonie”, în care inima actriţei era pur şi simplu pustiită.

image

Şi să nu facem discriminări, îl menţionăm pe Ryan Phillippe, care a declarat că a fost devastat de despărţirea de Reese Witherspoon: ”cea mai neagră şi tristă perioadă din viaţa mea. A fost o luptă – au fost 4-5 luni în care nu eram în stare să mă dau jos din pat. A fost cea mai dureroasă perioadă din viaţa mea”.

image

Şi Jennifer Lopez a avut curaj să vorbească despre dezamăgirea pe care a simţit-o atunci când relaţia ei cu Ben Affleck s-a încheiat: ”simţeam că inima mi-a fost scoasă din piept”.

Jennifer Lopez

Nici pentru Ben Affleck n-a fost mai uşor. Actorul a recunoscut că singurul mod pentru a face faţă despărţirii a fost să se mute din oraş şi să se izoleze.

Ben Affleck

Şi pentru Katy Perry despărţirea de Russell Brand a fost dureroasă. Katy a declarat pentru ”The Project” că a fost foarte dezamăgită că relaţia nu a funcţionat, dar mai ales de maniera în care totul s-a încheiat, făcând la referire la alegerea lui Russell de a-şi anunţa intenţia de divorţ printr-un mesaj.

image


Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg