Vedete din România care au adoptat copii

5 februarie, 2015

Fie că au vrut să devină părinţi, însă biologic nu s-a putut, fie că au empatizat cu numărul crecând al copiilor abandonaţi în orfelinate, multe vedete autohtone au ales să adopte copii. Haideţi să vedem şi noi care sunt vedetele eroine

Fie că au vrut să devină părinţi, însă biologic nu s-a putut, fie că au empatizat cu numărul crecând al copiilor abandonaţi în orfelinate, multe vedete autohtone au ales să adopte copii. Haideţi să vedem şi noi care sunt vedetele eroine care au decis să schimbe destinul tragic al unor copii nefericiţi.

Vedete feminine care au adoptat copii

Teo Trandafir este una dintre vedete care au adoptat un copil orfan. Maia a intrat în viaţa prezentatoarei TV de pe când era un bebeluş de numai câteva luni. Peste ani, micuţa a devenit motiv de mândrie pentru Teo, care recunoaşte că viaţa ei este mult mai frumoasă datorită micuţei.

Numai în pielea Luminiţei Anghel să nu fii! După ce a adoptat o fetiţă şi i-a dat o educaţie bună, mama fetiţei adoptate a aruncat-o pe Luminiţa în procese legale pentru a-şi recupera copilul biologic. Ceea ce s-a şi întâmplat! În ciuda dorinţelor fetiţei, micuţa Maria a ajuns din nou în grija mamei sale biologice, Luminiţa Anghel pierzând orice drept asupra fetiţei.

Elena Cârstea este una dintre primele vedete din România care au recurs la adopţie pentru a deveni mamă. Vedeta nu a mai putut rămâne însărcinată din cauza avorturilor pe care le-a făcut pe timpul comunismului, aşa că a decis să o adopte în 1998 pe Sanda, iar anul următor pe micuţa Adriana.

Şi Oana Sârbu se numără printre vedete care au înfiiat. Actriţa l-a adoptat pe Alex Stelian, un băieţel care fusese abandonat la naştere.

Anca Boagiu a decis în 2002 că nu e nevoie să ai un partener de viaţă pentru a deveni mamă. Aşa se face că, la momentul respectiv, Anca a decis să adopte un băieţel. Adolescentul spune acum că mama sa este cea mai bună prietenă a sa.

Vedete masculine care au adoptat copii

Iosif Rotariu şi Dana Rotariu sunt salvatorii Kassandrei, o fetiţă care suferise numeroase operaţii chirurgicale până la vârsta de patru ani. Cei doi s-au luptat din răsputeri ca fetiţa să aibă parte şi de momente fericite, după ce mama sa a părăsit-o în spital. Însă Kassandra nu este singurul copil înfiat de aceştia. Un băieţel pe nume Cristian, bolnav de cancer, a intrat de asemenea în familia fotbalistului, asta deşi cuplu are şi doi copii biologici.

Ionel Ganea a decis împreună cu soţia să adopte un copil, având în vedere că soţia sa nu putea să nască natural. Însă, după fericitul moment în care o fetiţă de la casa de copii a intrat în familia lor, soţia lui Ionel Ganea a reuşit să rămână însărcinată.

Marian Lăcătuş a declarat în nenumărate rânduri că este extrem de fericit cu decizia luată, acum mulţi ani în urmă, cea de a adopta o fetiţă. Mai mult de atât, Lăcătuş crede că adolescenta îi seamănă foarte mult, deşi între ei nu există o legătură de sânge.

Florin Prunea, fostul portar al echipei naţionale, are şi el o fetiţă înfiiată, deşi refuză să vorbească prea mult pe acest subiect. Decizia de a adopta a venit după ce au constatat că el şi soţia sa nu pot deveni părinţi pe cale biologică.Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg