Vedete din România şi din străinătate care au făcut închisoare. Au văzut cum e viaţa în spatele gratiilor

24 iulie, 2020
1 vedete la inchisoare jpg jpeg

Viaţa lor nu a fost mereu roz! Stălucesc acum în lumina reflectoarelor sau s-au depărtat de micul ecran, unele celebrităţi din România şi din străinătate au ajuns în spatele gratiilor! Au făcut închisoare în urma unor abateri comise. Vedetele au povestit dramele din viaţa lor!

Nu, nu e uşor să petreci viaţa întreagă în lumina reflectoarelor, să fii recunoscut la toate colţurile de către oameni, să nu poţi merge liniştit la cumpărturi căci fanii doresc un autograf, o poză. Viaţa celebrităţilor pare perfectă, dar nu este! Şi acestea au trecut prin drame, şi acestea au avut parte de momente delicate, chiar au făcut puşcărie. Şi nu, nu amintim doar de starurile din străinătate, ci şi de cele autohtone: Cătălin Botezatu, Brigitte Pastramă, Cristina Ţopescu şi altele. 

Cătălin Botezatu a făcut închisoare în Italia

Puţini ştiu că celebrul designer Cătălin Botezatu a fost arestat în 1996 la Cremona, în Italia, şi încarcerat într-o închisoare de maximă securitate, după ce a fost acuzat în ţară de bancrută frauduloasă. Şe ştie că după câteva luni de detenţie în Peninsulă, el a fost extrădat şi plasat în arestul Penitenciarului de la Rahova. A fost eliberat la 14 martie 1997. Cătălin Botezatu a fost atât de marcat, încât s-a gândit chiar să-şi ia viaţa.

"Am fost în mijlocul unui conflict, al unei mafii politice şi financiare ale acelei perioade. Am fost victime, dacă stăm să ne gândim, dar nu aş vrea să mă victimizez. Am luat un credit pentru că am fost puşi în imposibilitatea de a plăti salariile. Aveam foarte multe ferme, aveam foarte mulţi salariaţi şi pentru că toate conturile firmei noastre pe vremea aceea au fost blocate în mod intenţionat, tocmai pentru a ne determina să cotizăm mai mult, a trebuit să luăm bani de undeva. Am făcut un credit pe care l-am garantat cred că de zece ori mai mult decât valora el. L-am luat şi l-am dat asociatului meu pentru a plăti acele datorii", a povestit Botezatu într-o emisiune a lui Ion Cristoiu.

Brigitte Pastramă a făcut închisoare înainte de a-l cunoaşte pe Ilie Năstase

A trecut prin momente delicate pe care nu le-a uitat nici acum! Fosta soţie a lui Ilie Năstase a făcut puşcărie. Împreună cu fostul ei soţ, Ovidiu Torj, Brigitte Pastramă a fost condamnată la închisoare pentru că în noaptea de 16 spre 17 februarie 2003 a sechestrat şi bătut cu sticle de plastic pline cu apă doi bărbaţi, în clubul Discoland, din Timişoara. Respectivii îi datorau lui Sfăt  5.000 de euro. Iniţial, Brigitte a fugit de poliţişti, însă s-a predat după câteva zile. Au urmat doi ani petrecuţi după gratii, fiind eliberată anticipat. Ulterior, aceasta a cerut divorţul, iar viaţa ei s-a schimbat radical după ce l-a cunoscut pe Ilie Năstase. Cei doi nu s-au împăcat şi au ajuns la divorţ. În prezent, ea este căsătorită cu Florin Pastramă. 

Cristina Ţopescu a făcut închisoare 3 luni şi 5 zile

Deşi nu mai este printre noi, regretata Cristina Ţopescu nu a dus o viaţă uşoară. Chiar ea a povestit că a făcut puşcărie de dragul mamei sale.  A fost arestată pentru că a încercat să treacă graniţa fraudulos, disperată să-şi vadă mama care locuia în Germania şi care, la vremea respectivă, era suspectă de cancer.

"Am apelat la nişte călăuze şi am încercat să trec graniţa în mod fraudulos. După un drum infernal de patru ore, noaptea, cu mers târâş şi trecut prin apă, am fost prinşi pe fâşie - ne turnase cineva şi ei ne aşteptau. Apoi am făcut închisoare trei luni şi cinci zile, până în decembrie '89. Am fost plimbată prin patru închisori, am purtat zeghe, am fost făcută trădătoare de ţară şi trebuia să se demonstreze la ancheta Securităţii că am fost educată în spiritul acesta de tatăl meu. În afară de bătaie şi viol, am avut parte de condiţiile de detenţie ale unui infractor (interogatorii, păduchi, insulte şi umilinţe), care însă mi-au confirmat că pot fi un om puternic...", declara Cristina Ţopescu în urmă cu ceva ani.

Sişu, acuzat pentru trafic de droguri de mare risc

Sişu, fostul membru al trupei La Familia, este un exemplu de aşa nu în mediul din care provine. Acuzat pentru trafic de droguri de mare risc şi deţinere pentru consum mai întâi, apoi doar pentru consum de droguri şi condamnat a treia oară din nou pentru trafic în 2009. Se poate spune că Sişu, pe lângă lipsa de control asupra propriei patimi, a fost un experiment social.

Miron Cozma a făcut puşcărie

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a fost acuzat pentru violenţele petrecute în septembrie 1991 la 18 ani de puşcărie. Iar după 7, respectiv 10 ani de puşcărie a mai primit două condamnări noi pentru evenimentele din ianuarie-februarie 1999. Deşi a fost graţiat de Ion Iliescu, se pare că Miron a trebuit să mai stea la puşcărie până în decembrie 2007, dar a avut interdicţie să intre în Petroşani şi Bucureşti până în 2012.

Şi vedetele internaţionale au văzut cum e viaţa în spatele gratiilor. 

Paris Hilton a fost arestată

Paris Hilton a fost de nenumărate ori în vizorul poliţiei. Ea a fost arestată în anul 2000 din cauza consumului de stupefiante, vedeta fiind găsită la volan sub influenţa substanţelor interzise. Acesta a stat doar 23 de zile închisă, iar în anul 2010 poliţia a găsit asupra ei o cantitate mică de cocaină şi a fost nevoită să stea o singură seară în închisoare. 

Mike Tyson a făcut puşcărie

Mike Tyson a făcut 36 de luni de puşcărie în urma condamnării de viol în 1991. Fostul campion la categoria grea a fost eliberat în martie 1995, după ce a executat jumătate din pedeapsă. În închisoare, Tyson s-a convertit la religia musulmană şi şi-a schimbat numele în Malik Abdul Aziz.

Robert Downey Jr. a stat un an de zile în închisoare

Robert Downey Jr. cunoscut şi pentru stilul rebel de viaţă încă de tânăr a petrecut 1 an în puşcărie după ce a consumat tot felul de droguri şi a ajuns să doarmă în patul unui vecin. În urma testării de droguri, Robert nu s-a putut lăuda cu un organism “clean”.

Foto: Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg