Vedete ecologiste, într-o cursă de plute din PET-uri

6 septembrie, 2011
dragos bucurenci pe pluta craiova cursa gratar curat foto vlad basca jpeg

Finalul celei de-a doua ediţii a proiectului „Grătar Curat” a fost marcat printr-o cursă de plute din PET-uri pe Lacul Băneasa. În cursă s-au întrecut şase plute construite de voluntari implicaţi în proiect.

Finalul celei de-a doua ediţii a proiectului „Grătar Curat” a fost marcat printr-o cursă de plute din PET-uri pe Lacul Băneasa. În cursă s-au întrecut şase plute construite de voluntari implicaţi în proiect.

Mai multe poze de la cursa de plute aici

Aceştia au folosit pentru construirea plutelor aproximativ 7000 de PET-uri, lemn, sfoară şi pânză. Echipele au reprezentat cele şase zone în care s-a desfăşurat proiectul (Arad, Brăila, Galaţi, Craiova, Iaşi, Bucureşti) şi au fost formate din 36 de voluntari MaiMultVerde şi vedete-căpitan. Peste şase tone de gunoaie au fost adunate din principalele zone de picnic şi petrecere a timpului líber din România în cadrul celei de-a doua ediţii a proiectului “Grătar curat”, organizat de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Golden Brau. Proiectul are ca scop responsabilizarea participanţilor la activităţile de recreere în natură, în special grătar, în legătură cu importanţa păstrării curăţeniei în aceste zone.

image

Vedetele care au răspuns prezent la cursă au fost Alina Puşcaş, Gina Maican, Antonia Ionescu şi Andrei Aradits, actori în serialul „Narcisa sălbatică”, Mihaela Călin şi Crina Abrudan, prezentatoare la Antena 1, şi Dragoş Bucurenci, preşedintele MaiMultVerde.

Câştigătoarea cursei de plute din PET-uri a fost echipa Iaşi, condusă de Alina Puşcaş şi Gina Maican. Plutele vor fi expuse într-unul din parcurile din Bucureşti timp de o lună, iar ulterior toate materialele din componenţa plutelor vor fi duse la centrele de colectare pentru reciclare.

Programul „Grătar Curat” a mobilizat în 2010 şi 2011 peste 600 de voluntari din toată ţara. Aceştia au strâns peste 20 de tone de gunoaie lăsate în urmă în locurile de recreere în natură.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate