Vedete elegante la o serată mondenă, de toamnă. Viitoarea mamă Larisa Iordache a fost strălucitoare

24 octombrie, 2024

Eleganța a fost cuvântul de ordine la acest eveniment monden organizat la MINA Museum din Capitală.

colaj vedete MINA jpg

Evenimentul a reunit invitați și parteneri din mediul business, dar și creatori de conținut, vedete, influencerii și personalități media și a avut nenumărate aprecieri pozitive atât în timpul evenimentului, cât și ulterior, în social media.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat fosta gimnastă Larisa Iordache, care se pregătește să devină mamă pentru prima dată, alături de soțul ei, Cristian Chiriță, Ioana Ginghină, Eli Roman, Emily Burghelea, Oana Roman, Cezara Munteanu sau Laura Fronoiu.

Vedetele au abordat ținute business, nuanța predominantă fiind negrul elegant, scoasă din anonimat de piese complementare în culori extrem, precum pantalonii albi aleși pentru sacoul cu vestă negre, ca în cazul actriței Ioana Ginghină.

Larisa Iordache, în vârstă de 27 de ani, care a anunțat recent că va avea o fetiță, a abordat o ținută all black, la fel ca cea a soțului ei, Cristian Chiriță, cu sacou clasic și pantaloni mulați. „Este fetiță. Ne-am privit și am știut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai prețioase minuni. Te așteptăm cu inima plină de bucurie, micuța noastră!”, a fost mesajul transmis recent de Larisa Iordache, pe pagina ei de Instagram.

După cum vedea, viitoarea mamă, fostă sportivă de performanță, afișează o siluetă de invidiat chiar și-n aceste condiții și suntem siguri că stilul ei de viață sănătos o va ajuta să revină repede la forma consacrată, după naștere.

Larisa Iordache JPG

Reuniunea mondenă de la MINA Museum a avut loc cu ocazia lansării proiectului Cloud9 Evolution, unul gândit pentru oamenii în mișcare, pentru cei care muncesc zi de zi la visul lor și care își doresc o casă care să fie pe aceeași pagină cu ei, care să îi inspire și să îi reprezinte.

Proiect rezidențial se vrea a fi unul premium și promite o oază urbană în cel mai mare cartier de business al Bucureștiului, în apropierea centrului comercial Promenada. 

Foto: PR



Recente pe Ok! Magazine

Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg