Vedete “gemene”! Fraţi celebri care seamănă izbitor

8 iulie, 2016
miley cyrus noah cyrus jpeg

În lumea Hollywoodului, există anumite perechi de fraţi şi surori care pot fi adesea confundaţi între ei, mai ales la prima vedere. Sunt multe celebrităţi care au rude în centrul atenţiei – poate nu la fel de faimoase, dar la fel de frumoase şi de realizate. Iată care sunt o parte dintre acestea şi cât de mult seamănă fraţii între ei.

Beyonce şi Solange Knowles

image

De Solange am auzit abia după mult timp de când sora ei mai mare a devenit divă pe scena muzicală internaţională. Şi ea activează în acelaşi domeniu, dar mai discret şi mai pe direcţia festivalurilor hipstereşti. În orice caz, Solange dispune de aceleaşi trăsături exotice: privirea luminoasă şi zâmbetul larg. Doar părul face discrepanţă, bruneta preferând să-l lase natural şi foarte creţ . Dar când le vezi una lângă alta, îţi dai seama instant că sunt surori şi pot trece şi ca gemene.

Kim Kardashian şi Kylie Jenner

Cu mama lor, în stânga

Sunt 17 ani diferenţă între ele, dar graţie atâtori operaţii estetice şi tone de make-up, mezina Kylie a ajuns la fel ca sora ei vitregă, la înfăţişase. Urmează aceleaşi trenduri vestimentare şi de styling, iar când micuţa a avut-o toată viaţa ca idol pe sora ei mai mare şi faimoasă, e lesne de înţeles de ce asemănarea izbitoare.

Chris şi Liam Hemsworth

Doi fraţi Hemsworth, la fel de chipeşi amândoi

Pe Liam, mezinul familiei, îl cunoaştem cel mai bine: şi ca star de cinema, şi ca logodnicul lui Miley Cyrus. La 26 de ani, e mai celebru decât fraţii lui mai mari, tot actori – Chris (32) şi Luke (35) – dar e şi cel mai frumuşel. Totuşi, cu Chris semăna atât de bine, că puteau fi confundaţi drept gemeni. Acum şi-au mai schimbat lookul tocmai pentru a evita acest lucru.

Miley şi Noah Cyrus

Două rebele marca Cyrus

Cântăreaţa de 23 de ani are o soră care a moştenit-o cu totul. La 16 ani, blondină şi nemachiată, alături de Miley, pare că e geamăna ei. Cine găseşte vreo diferenţă?

Dakota şi Elle Fanning

image

Mai ales între cele două actriţe este greu să faci diferenţa. Amândouă sunt blonde şi au aceleaşi trăsături fizice, deşi între ele e o diferenţă de 4 ani – Dakota fiind mai mare. Şi înălţimea, ce-i drept, Elle (18) fiind mult mai înaltă.

Emma şi Alex Watson

În 2010, semănau izbitor

Frumoasa actriţă de 26 de ani are o comoară în familie: fratele Alex, mai mic cu 3 ani, de profesie model şi uneori actor. O febleţe de băiat care, în 2010, când şi Emma era tunsă scurt, semănau foarte, foarte mult.

Vanessa şi Stella Hudgens

image

OK, pe Stella nu o ştim, dar aflăm acum că are 20 de ani, este actriţă şi ea şi e sora mai mică a Vanessei (27). Frumoase amândouă, cu lookuri exotice, şi pe care doar nuanţele de păr le diferenţiază...

Penelope şi Monica Cruz

image

Aceste două sex-simboluri chiar au avut noroc în viaţă de când s-au născut. Sunt surori care pot fi uşor considerate identice, dacă n-am şti că Penelope are 42 de ani, iar Monica, 39. O mică mare diferenţă, căci altfel nu am fi realizat că nu sunt gemene! Sunt un duo foarte sexy şi exotic de surori celebre, lucru rar întâlnit la Hollywood.

FOTO GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg