Vedete ghinioniste în dragoste!

4 februarie, 2015

Or fi ei frumoşi, bogaţi şi faimoşi, dar asta nu înseamnă că sunt neaparat şi fericiţi. Multe staruri din cetatea filmului au experimentat crunta senzaţie de dezamăgire în dragoste. Cu toate acestea, la Hollywood un lucru este cert

Or fi ei frumoşi, bogaţi şi faimoşi, dar asta nu înseamnă că sunt neaparat şi fericiţi. Multe staruri din cetatea filmului au experimentat crunta senzaţie de dezamăgire în dragoste. Cu toate acestea, la Hollywood un lucru este cert: niciodată nu poţi rămâne foarte mult timp singur! Iată, astfel, care sunt cele mai ghinioniste vedete în dragoste de la Hollywood şi prin câte relaţii au trecut ele!

Vedete feminine ghinioniste în dragoste!

Nu aveam cum să începem acest top fără să o menţionăm pe Jennifer Aniston. De la relaţia cu Adam Duritz şi până la căsătoria cu Brad Pitt, totul s-a dovedit pur ghinion în viaţa frumoasei actriţe. Amintim câteva dintre încercările amoroase ale acesteia: relaţiile cu Vince Vaughn, Paul Sculfor şi John Mayer. Nu ne rămâne decât să sperăm că relaţia cu deja logdnicul Justin Theroux va avea un happy end.

Paris Hilton a fost logodită de două ori până acum: cu Jason Shaw şi cu Paris Latsis. Din păcate niciuna dintre relaţii nu a făcut-o pe Paris să păşească spre altar. Iar dacă e să ne raportăm la celelalte relaţii ale starletei, ei bine, nu am avea degete să numărăm din câte relaţii eşuate a ieşit Paris.

Nici Eva Longoria nu stă prea bine la acest capitol. Din căsătoria de trei ani cu Tony Parker, actriţa a ieşit destul de şifonată. Vedeta găsise sute de mesaje în telefonului soţului său către o altă femeie. Iar de atunci, Eva a fost zărită în compania multor bărbaţi, însă toate păreau că rămân la stadiul de-o noapte... căci Eva tot singurică este!

Lindsay Lohan are atâtea dezamăgiri în dragoste, cât are şi dăţi în care a fost arestată, iar asta înseamnă mult! Dintre partenerii săi amintim: Aaron Carter, Wilmer Valderrama, Harry Morton, Sam Ronson şi Max George.

Oooops! A făcut din nou! Britney Spears are şi ea câteva relaţii amoroase eşuate la activ. A trecut prin două căsătorii, una cu Jason Alexander şi alta cu Kevin Federline, o logodnă anulată cu Jason Trawick şi prea multe relaţii pasagere pentru a le enumera.

Vedete masculine ghinioniste în dragoste!

Nici bărbaţii nu sunt foarte norocoşi la acest capitol, deşi ei îşi revin mult mai repede după un eşec sentimental. Salman Khann este unul dintre aceşti masculi doriţi, însă neîmpliniţi la capitolul dragoste. Nu a fost căsătorit niciodată, deşi a bifat multe relaţii cu unele dintre cele mai frumoase femei. Dintre femeile cu care s-a întâlnit Salman Khan amintim: Faria Alam (1996), Aishwarya Rai Bachchan (relaţie 1999-2002), Katrina Kaif ( 2003-2010), Sangeeta Bijlani şi Somy Ali. Iar de câţiva ani, se zvoneşte că are o relaţie cu românca noastră, Iulia Vântur.

Keanu Reves este un alt actor care intră în această categorie. Acesta a pierdut-o pe iubirea vieţii lui, Jennifer Syme, în urma unui accident de maşină. Impactul pierderii iubitei sale a fost cu atât mai mare, cu cât în urmă cu opt luni de la acest eveniment nefericit, Jennifer adusese pe lume un copil mort. De la momentul pierderii atât copilului său, cât şi al iubitei sale, Keanu nu a mai arătat interes pentru o altă femeie. S-a zvonit la un moment dat că ar avea o relaţie cu Charlize Theron, însă totul a rămas la acel stadiu: de zvon.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg