Vedete în ipostaze sexy! Cele mai hot selfie-uri ale anului

26 aprilie, 2016
emily ratajkowski selfie png

Vine căldura, vin costumele de baie, şi astfel şi pozele sexy cu celebrităţile tot mai dornice de mare, soare şi căldură. Şi nimic nu le opreşte în drumul lor spre atenţie. Fie că pozează în bikini, fie complet goi ori cu formele la vedere, următoarele vedete ne-au atras atenţia, anul acesta. Şi mai urmează…

Evident că nu avea cum să nu fie inclusă şi celebra poză făcută Kim Kardashian, goală, în baie, uitându-se în oglindă fără niciun pic de material pe ea. Mulţi au parodiat selfie-ul provocator şi au luat la mişto încercarea starletei de-a zgudui din nou Internetul.

image

Emily Ratajkowski - este tânără, foarte slabă, are un bust generos şi a devenit un sex-simbol hollywoodian din generaţia tânără. Are, bineînţeles, cu ce se lăuda şi nu se sfieşte să o facă cu orice ocazie. Ca în acest selfie acasă, goală.

image

Şi Britney Spears, ceva mai cuminte, a început să se pozeze în ipostaze sexy mai ales de când îşi lucrează intens corpul. Cum să nu arate că a slăbit şi că are un abdomen de vis?

Britney arată foarte tonifiată

Alessandra Ambrosio nu lipseşte nici ea din peisaj. Norocoasă din naştere cu o frumuseţe exotică şi un corp aproape perfect, era imposibil ca modelul să nu aibă cel puţin un selfie sexy, cum e acesta atât de simplu şi de relaxat, de vacanţă. Şi alte vedete care le-au urmat exemplul în materie de selfie-uri hot!Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg