Vedete înșelate de parteneri. După Jennifer Aniston, pe listă e și prezentatoarea Ilinca Vandici

17 februarie, 2023

Mai multe vedete din România și din străinătate au fost înșelate de partenerii lor, unele au trecut peste infidelitate, iar altele au pus punct relației.

Brad Pitt a înșelat-o pe Jennifer Aniston cu Angelina Jolie

Jennifer Aniston a fost căsătorită cu Brad Pitt între 2000 și 2005. Celebra actriță care acum are 54 de ani a fost înşelată de Brad Pitt cu Angelina Jolie în timpul filmărilor peliculei “Mr. and Mrs. Smith”. Jennifer şi Brad au divorţat în acelaşi an.

S-a zvonit însă că motivul divorțului ar fi fost faptul că actrița nu își dorea copil, însă de curând a dezmințit aceste speculații. „S-a vehiculat intens scenariul că soțul m-a părăsit că nu voiam să îi fac copii. Sunt numai minciuni, la ora aceasta chiar nu am nimic de ascuns.”, a spus vedeta din „Friends” într-un interviu.

Jennifer Aniston și Brad Pitt, Getty (1) jpg

Ashton Kutcher a înșelat-o pe Demi Moore

Demi Moore și Ashton Kutcher s-au căsătorit în anul 2005. Deși nu le-a păsat la început de diferența de vârstă dintre ei, ea avea 43 de ani, iar el doar 27, pe parcurs problemele au apărut.

Actorul i-a cerut acesteia să întrețină relații intime în trei, iar ea a acceptat. „Am vrut să îi arăt cât de grozavă și de amuzantă pot fi”, a spus Demi Moore, potrivit mirror.co.uk. Celebrul cuplu a avut două experiențe de acest gen, iar actrița a catalogat totul ca fiind o mare greșeală.

Ulterior, cei doi au ajuns la divorț. Abia după separare Demi Moore a dezvăluit public că Ashton Kutcher  a înșelat-o de două ori.

demi moore ashton kutcher jpeg

Eva Longoria, înșelată de mai multe ori

Eva Longoria  a fost căsătorită trei ani de zile cu jucătorul de baschet din NBA, Tony Parker. Cei doi au divorţat după ce Eva a descoperit că a fost înşelată de mai multe ori. Actriţa i-a găsit în telefon mesaje de la soţia unui coechipier, scrie zutv.ro.

Eva Longoria (6) jpg

Ilinca Vandici, înșelată de Ciprian Marica

În anul 2011, prezentatoarea Ilinca Vandici forma un cuplu cu Ciprian Marica, care la acea vreme era unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România. Toți se așteptau să se căsătorească, însă brusc au pus punct relației.

Invitată cu ceva vreme în urmă la podcastul lui Radu Țibulcă, Ilinca Vandici a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ciprian Marica. Ea a detaliat cum reușea să-l prindă de fiecare dată când o înșela. „Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa”, a povestit Vandici.

Se certau des, iar ea a recunoscut motivele. „Infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea”, a mai spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici şi Ciprian Marica s au cunoscut în octom brie 2009 S au despărţit în septembrie 2011, iar acum o lună au redevenit, în mare secret, un cuplu jpeg

Tudor Ionescu de la Fly Project a înșelat-o pe Anamaria Ionescu

În anul 2011, Tudor Ionescu și Anamaria, fostă prezentatoare de televiziune, au fost despărțiti. El a înșelat-o, însă ea l-a iertat. „Consider că oamenii merită a doua șansă. Deja de la a doua e un caz pierdut, pentru că nu știi niciodată ce poate ieși. Multă lume ne-a întrebat dacă e ok să vorbești despre asta la televizor, că e o chestie intimă din viața noastră. Eu consider că e ok. În primul rând, noi suntem super mega transparenți. Nu consider că dacă apari la televizor, trebuie să afișezi o viață perfectă, ideală, totul e roz. Înainte de această infidelitate, dacă m-ai fi întrebat dacă pot trece peste așa ceva, aș fi spus că nu, sub nicio formă. Iată că viața m-a pus în fața faptului împlinit și mi-am dat seama că dacă iubești cu adevărat o persoană și simți că poți să construiești ceva cu ea, că poți să treci peste acel moment, în sensul în care să nu reproșezi. Dacă simți că vrei să încerci să faci un efort pentru a uita, fă-o.", a declarat Anamaria Ionescu recent, pentru wowbiz.ro.

„Împăcarea nu a fost ușoară. Am stat mai mult de 6 luni separați. Eu mă așteptam să fie lapte și miere. Mă gândeam că o să îmi ceară în fiecare zi scuze, dar nu. Am luat-o de la 0, după ce ne-am împăcat prima oară, am simțit că ceva nu e în ordine, scârțâie, ne-am mai despărțit o lună, nu ne-am vorbit deloc și acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu putem unul fără altul”, a mai mărturisit soția lui Tudor de la Fly Project.

tudor ionescu anamaria jpeg

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook, ClickRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea  Facenbook (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea  Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant  Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump sursa foto  Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T  Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg