Vedete înşelate de soţi: cele mai cunoscute cazuri de infidelitate din showbiz!

20 martie, 2015

Câte celebrităţi, atâtea drame! Nicio persoană nu scapă basma curată sau fără suferinţă, după caz, în urma adulterului. Mai ales când vorbim de bărbaţi frumoşi şi frumoşi care nu pot să se abţină să nu seducă femeile, chit că-s însuraţi au ba.

Câte celebrităţi, atâtea drame! Nicio persoană nu scapă basma curată sau fără suferinţă, după caz, în urma adulterului. Mai ales când vorbim de bărbaţi frumoşi şi frumoşi care nu pot să se abţină să nu seducă femeile, chit că-s însuraţi au ba.

Bărbaţii Hollywoodului au înşelat, înşală şi vor continua să înşele – nu că femeile sunt scutite de acest scenariu! – lăsându-şi soţiile, şi ele poate chiar mai celebre, cu buza umflată, umilite în opinia publică şi rănite pentru totdeauna. Poate au fost de vină dependenţele, alcoolul, dorinţa unor fetişcane de-a se face bogate şi faimoase în urma infidelităţilor bieţilor soţi sau o nouă iubire la mijloc, dar victimele au rămas, până la urmă, cu titlul nedorit de vedete înşelate de soţi.

Iată care sunt cele mai cunoscute cazuri de infidelitate din lumea mondenă!

Jennifer Aniston, o vedetă înşelată de soţ

Idolul atâtor femei şi soţul perfect care are acum soţia perfectă (Angelina Jolie), cu care are şase copii perfecţi, Brad Pitt a înşelat cu atâta neglijenţă, că a aflat toată lumea cum Jennifer a rămas femeia înşelată de soţ cu o altă femeie celebră. Starul de 51 de ani a avut, între 2000 şi 2005, o căsnicie tare nefericită, timp în care se droga şi se afla într-o stare proastă. Deşi a infirmat infidelitatea, Brad Pitt a recunoscut că s-a îndrăgostit nebuneşte de Angelina în timpul filmărilor pentru “Mr & Mrs Smith”, adică în 2004-2005! Chiar şi la 10 ani de la unul din cele mai cunoscute cazuri de infidelitate din showbiz, vedeta din “Friends” este bântuită de despărţire.

Eva Longoria, o altă vedetă înşelată de soţ

În 2011, actriţa a înaintat actele de divorţ după ce a descoperit în telefonul soţului ei, Tony Parker, nişte mesaje scandaloase şi sexuale cu soţia unui jucător coleg de-al acestuia. Deşi soţia în cauză – amanta – a negat că s-ar fi întâmplat ceva între ea şi Tony, un model a mărturisit că soţul Evei Longoria i-a trimis poze nud. Mariajul s-a sfârşit după numai patru ani, lăsând-o pe Eva drept o altă vedetă înşelată de soţ, umilită.

Demi Moore, înşelată de Ashton

Actriţa, ajunsă acum la 52 de ani, face şi ea parte din vedetele înşelate de soţi celebri, după ce o anumită Sara Leal a admis că s-a culcat cu Ashton Kutcher. Dar s-a răzbunat pe soţul ei după ce a primit lovitura de graţie: soţul ei mai tânăr, chipeşul Ashton Kutcher, se îndrăgostise de fosta lui colegă de film, Mila Kunis. Când actorul a dorit să intenteze divorţ, Demi s-a luptat ani până să îl lase liber să se căsătorească cu bruneta nouă din viaţa lui. Într-un final, după 8 ani de mariaj eşuat, au divorţat, iar Ashton are acum şi o fetiţă cu noua iubire din viaţa sa.

Tea Leoni, una din cele mai controversate cazuri de infidelitate

O altă vedetă înşelată de soţ este blonda care a fost căsătorită cu actorul David Duchovny timp de 17 ani. Dependenţa lui de sex l-a făcut să fie infidel de prea multe ori pentru ca Tea să mai suporte situaţia, cei doi divorţând anul trecut.

Sandra Bullock, una din cele mai cunoscute cazuri de infidelitate

Frumoasa brunetă a avut inima distrusă când a aflat că, în preajma Oscarurilor din 2010, soţul ei Jesse James a fost prins înşelând-o cu o anumită Michelle McGee. Vedeta înşelată de soţ a cerut imediat divorţul. Rămâne unul din cele mai cunoscute cazuri de infidelitate din showbiz.Recente pe Ok! Magazine

Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Brad Pitt si Ines de Ramon la circuittul de Formula 1 de la Silverstone   profimedia 0888123505 jpg
Simone Biles   GettyImages 2160036162 jpg
Ca fetele, un nou film cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia si Marian Ralea (7) jpeg
margot robbie premiile critics choice 2024 getty2 jpg
Foto advertorial Altex