Vedete înstărite, puse pe furat

8 decembrie, 2010

Au averi considerabile şi trăiesc mai toate în puf şi, cu toate astea, nu s-au dat în lături de la a fura câte un obiect de valoare mare sau nesemnificativă doar pentru că au considerat că li se cuvine. Iată câteva celebrităţi care n-au rezistat tentaţiei de a-şi însuşi diverse bunuri şi au fost prinse şterpelind:

Lindsay Lohan

Actriţa a fost declarată suspect în cazul unui furt de ceas Rolex în valoare de 35.000 de dolari, care i-a dispărut unui prieten de-ai vedetei. Dar acesta n-a fost singurul incident în care reputaţia lui Lindsay de fată cinstită a fost pătată. Ea a fost, de asemenea, acuzată de şterpelit cu altă ocazie, când au fost furate câteva bijuterii şi o haină de blană.

Megan Fox

Am zice că frumoasa de la Hollywood are tot ce şi-a dorit. Când colo, actriţei pare să-i lipsească anumite obiecte de valoare mică, pe care şi le-ar permite de altfel fără probleme. Aşadar Megan şi-a însuşit un gloss de buze dintr-un magazin Walmart din Florida. Drept pedeapsă pentru actul său necugetat, actriţei i s-a interzis să mai intre vreodată într-un astfel de shop.

Ceva în comportamentul şi în imaginea vedetei ne dădea de bănuit că ea nu e nicicum uşă de biserică, aşadar nu se surprinde să aflăm că fosta soţie a rockerului Kurt Cobain a „uitat” la un moment dat să mai returneze nişte bijuterii în valoare de 114.000 de dolari. Nu-i de mirare nici faptul că Love este dată în judecată pentru asemenea faptă.

Jennifer Capriati

Faimoasa jucătoare de tenis a fost arestată în 1993, la vârsta de numai 17 ani, după ce a luat un inel dintr-un mall fără să-l plătească. Ea şi-a explicat gestul prin „stresul incredibil de mare pe care i l-a adus celebritatea în viaţa ei”.

Actriţa din „Little Women” a devenit faimoasă în urma furtului pe care l-a pus la cale în California, în 2001. Ea şi-a îndesat în poşetă bunuri în valoare de 6.000 de dolari în timp ce se afla într-un magazin Saks din Beverly Hills. Din acel moment, reputaţia vedetei a avut de suferit din cauza gestului ei surprinzător şi ilegal.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg