Vedete la inaugurarea celei de-a treia locaţii Le Grenier à Pain
Celebrităţile au savurat ieri, în cadrul unui brunch franţuzesc, cele mai fine preparate cu savoare mediteraneană.
Simona Pătruleasa
Ieri, în Centrul Vechi din Capitală, s-a deschis cea de-a treia boulangerie Le Grenier à Pain. La brunch-ul de inaugurare organizat la locaţia din strada Franceză, au participat mai multe celebrităţi locale, dornice să guste din noul meniu de restaurant franţuzesc, întocmit sub coordonarea maestrului Chef Johnson - cunoscut pentru vasta sa experienţă de peste 35 de ani în arta culinară şi pentru cursurile de specializare derulate în Haxagon. Fois gras, icre de Manciuria, brânză feta gratinată, roşii uscate, hribi, creveţi, biban de mare, pulpă de raţă... Toate aceste delicii culinare fac parte din meniul celei mai rafinate boulagerii din Bucureşti.
Simona Pătruleasa s-a declarat fan al produselor de patiserie franţuzeşti (escargot cu nuca sau stafide, checuri cu portocale confiate), dar şi al supei de creveţi cu lapte de cocoş.
a
croissantele cu unt,
de
cele
bune
lume, terrinele Foie Gras şi tartinele cu icre de Manciuria.
Preferatele lui
ratatouille de legume, file de biban de
cu
Bernaise
orez
Asta în timp ce Ileana Badiu s-a delectat cu John Dorry rumenit în cuptor cu hribi, ecleruri, tarte cu ciocolată neagră sau multifruct.
a spus
cozonacii
, iar
,
restul
au
preparatele calde
,
delicioase precum pain au chocolat, fursecuri cu
vanilie,
Elysée
Framboise, macarons
delicioasele crepe suzette cu
de portocale,
de maestrul Chef Johnson.