Vedete la premiera filmului "Oameni de treabă", cu Anghel Damian, Crina Semciuc şi Iulian Postelnicu

22 noiembrie, 2022

Ieri a avut loc premiera unui nou film românesc, o comedie neagră despre viaţa de la sat şi absurdul lumii în care trăim.

Crina Semciuc si Olimpia Melinte la premiera filmului Oameni de treaba   foto Doria Dragusin jpg

Comedia "Oameni de treabă"/"Men of Deeds", cel de-al patrulea lungmetraj regizat de Paul Negoescu (cunoscut şi pentru producţiile "O lună în Thailanda", "Două lozuri" şi "Povestea unui pierde-vară") şi care îi are în rolurile principale pe Iulian Postelnicu, Anghel Damian, Crina Semciuc şi Vasile Muraru, a avut ieri premiera de gală la AFI Palace Cotroceni.

Pe lângă actorii din distribuţie, i-am putut vedea în seara premierei şi pe Olimpia Melinte, Mădălina CraiuDiana Cavallioti, Elvira Deatcu, Valentina FătuPavel BartoşAlexandru Papadopol, Dorian Boguţă, Toni Grecu şi Andi Moisescu, veniţi să susţină acest proiect cinematografic.

Scris de Radu Romaniuc și Oana Tudor, "Oameni de treabă" a fost filmat anul trecut în județul Botoșani și îl are drept protagonist pe Iulian Postelnicu în rolul lui Ilie, polițistul aflat la jumătatea vieții și complet alienat, având în față niște decizii importante.

După premiera din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo, unanim apreciat de publicul şi juriile festivalurilor în cadrul cărora a fost prezentat, filmul i-a adus actorului Iulian Postelnicu premiul pentru cea mai bună interpretare, la Festivalul Internațional al Filmului Francofon de la Namur, lungmetrajul primind și o mențiune specială din partea juriului.

„Ilie face pe prostul și preferă să fie privit astfel. Și celorlalți le convine chestia asta și tocmai din acest motiv nu l-a confruntat nimeni până acum. Tuturor le-a convenit poziționarea asta a lui, iar el evident că vede, dar îi este mult mai confortabil să ignore atâta vreme cât nu se întâmplă ceva dramatic, cât nu e afectat, cât chestia asta îi servește”, spune Iulian Postelnicu despre personajul său.

FOTO: pagina oficială/Doria DrăguşinRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg