Vedete la un pas de moarte!

2 aprilie, 2015
drew barrymore wenn22108361 jpeg

Aceste celebrităţi au văzut moartea cu ochii, dar au trăit ca să povestească... şi să-şi poarte steaua faimei mai departe. Căci ce ţi-e scris în frunte ţi-e pus, iar ei sunt convinşi că au îngeri păzitori foarte conştiincioşi...

Aceste celebrităţi au văzut moartea cu ochii, dar au trăit ca să povestească... şi să-şi poarte steaua faimei mai departe. Căci ce ţi-e scris în frunte ţi-e pus, iar ei sunt convinşi că au îngeri păzitori foarte conştiincioşi...

Accidente la filmări

Charlize Theron a jurat că nu va mai face niciodată cascadorii periculoase după experienţa de la „Aeon Flux”, din 2004, care ar fi putut s-o lase paralizată. Atunci, după o serie de sărituri pe spate, Charlize a aterizat greşit, suferind o fractură la gât. Spitalizată de urgenţă, ea a provocat stoparea filmărilor vreme de opt săptămâni. Seria „Expendables” a provocat şi ea câteva accidente. Sylvester Stallone a suferit un accident asemănător la gât în timpul filmărilor, după o cascadorie periculoasă, în anul 2009. Actorul de 63 de ani spune ca a ajuns la spital în urma unei scene dure cu luptatorul Stone Cold Steve Austin şi a avut nevoie de o operaţie pentru a-i fi introdusă o placă de metal în gât. Jason Statham a fost la un pas de moarte la filmările pentru “Expendables 3”, atunci când conducea un camion ale cărui frâne s-au defectat, plonjând în ocean.

Cea mai recentă întâmplare nefericită de la filmări a dezvăluit-o Gerard Butler, care şi-a amintit ce sperietură a tras în 2011, pe platourile peliculei “Chasing Mavericks”. Astfel, el a povestit că era cât pe ce să se înece în timp ce executa o figură riscantă: “În film a trebuit să fac surf pe unele dintre cele mai periculoase valuri şi, la un moment dat, am fost prins sub apă şi era să mă înec. (...) Îmi amintesc că mă gândeam cât eram sub apă: «Asta e, o să mor!»”

image

Drew Barrymore crede că are un înger păzitor care n-a lăsat-o să moară în 2001, atunci când casa în care locuia alături de soţul ei de atunci, Tom Green, a luat foc. Incendiul s-a extins cu repeziciune în vreme ce ea şi Tom dormeau profund. Din fericire, câinele lor i-a trezit, salvându-le vieţile.

image

Cazul lui Donald Sutherland este unul cât se poate de serios. În timpul filmărilor pentru pelicula „Kelly’s Heroes”, din 1970, Donald s-a îmbolnăvit de meningită spinală şi a intrat în moarte clinică, susţinând că a văzut o lumină albă. „M-am îmbolnăvit pe la jumătatea filmărilor. Am călătorit până în Iugoslavia de-atunci pentru o zi de filmare şi m-am trezit în repaus forţat pentru şase săptămâni. M-au dus la spital, m-au diagnosticat cu meningită, dar n-aveau antibioticele necesare, aşa că am intrat în comă şi mi s-a spus pur şi simplu că... pentru câteva secunde am murit. Îmi amintesc că am văzut un tunel albastru prin care am început să merg. Am văzut o lumină albă. Dar mi-am înfipt picioarele în pământ, ca şi când voiam să mă împotrivesc, să rămân locului. Nu voiam să înaintez, deşi acea lumină mă ademenea în acelaşi timp”, a povestit actorul.

image

Lui Johnny Depp i-a stat inima-n loc în 2011, atunci când zbura cu un avion de mici dimensiuni alături de regizorul Bruce Robinson... La un moment dat, motoarele avionului s-au oprit, avionul intrând în picaj. Dar au repornit la timp, Bruce recăpătând controlul aparatului de zbor.

Cel mai recent, a fost implicat într-un accident aviatic foarte periculos Harrison Ford. Actorul de 72 de ani a ajuns cu răni grave la spital (printre care nişte coaste rupte) în urmă cu aproape o lună, după ce avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota s-a prăbuşit pe un teren de gilf din sudul Californiei. Operat de urgenţă, Ford şi-a revenit spectaculos, pe 31 martie fiind văzut la volanul maşinii sale. Se vede treaba că actorul are un organism foarte puternic. Şi că îi place adrenalina în continuare, în ciuda vârstei. Căci nu e prima dată când a fost implicat într-un accident aviatic. Un avion cu sase locuri pilotat de starul hollywoodian a avut parte de o aterizare dificila în vara anului 2000. Iar în octombrie 1999, un elicopter pilotat de el a fost avariat grav la aterizare.

Ozzy Osbourne pare să aibă 1.000 de vieţi... Căci nici alcoolul, nici drogurile nu l-au ucis. Şi nici accidentul de ATV suferit în 2003, când şi-a rupt o claviculă, opt coaste şi o vertebră. Pe-atunci avea 55 de ani şi un chef nebun de distracţie pe domeniul casei sale de la periferia Londrei.

image

Sharon Stone a povestit şi ea episodul „luminii albe”. Actriţa a suferit o hemoragie cerebrală în octombrie 2001, când a fost internată într-un spital din San Francisco. Ea a dezvăluit că, în timp ce era în moarte clinică, a văzut o lumină albă “de pe lumea cealaltă”, pe mama sa moartă şi doi copii pe care i-a pierdut în urma unor avorturi spontane. Şi-a revenit miraculos după 11 zile de hemoragie cerebrală, dar a trebuit să înveţe din nou să vorbească şi s-a refăcut complet în doi ani, revenind la filmări după o pauză de încă patru ani.

Anne Hathaway a fost prinsă într-o zonă cu puternici curenţi oceanici în Hawaii, în 2014. Disperată, actriţa a început să strige după ajutor, iar marele ei noroc a fost un surfer aflat în apropiere, care a înotat până la ea şi a adus-o la mal.

image

50 Cent vine cu un alt gen de poveste în acest tablou al norocoşilor celebri: el a fost împuşcat de nu mai puţin de nouă ori în 2000. Rapperul a dezvăluit întregul incident demn de filmele de acţiune şi de versurile din cântecele care l-au făcut celebru. 50 Cent a început să vândă droguri la vârsta de 12 ani, în Queens, New York, după ce mama sa, care se ocupa cu acelaşi lucru, a fost ucisă. “A fost o alegere pe care am făcut-o la vârstă foarte fragedă. Aş fi ales altceva dacă aş fi avut opţiuni", spune artistul care în 2000 a fost la un pas să-şi piardă viaţa când rivalii din branşă au vrut să-l lichideze: a încasat nouă gloanţe, în mână, braţ, piept, picioare şi chiar în obraz.

Accidente la tinereţe

Ryan Reynolds a văzut moartea cu ochii pe când avea 17 ani. Adolescentul dependent de adrenalină de atunci a sărit cu paraşuta... dar paraşuta nu s-a deschis! "Eram în cădere, mă gândeam ce experienţă extraordinară şi dintr-o dată am descoperit această defecţiune. Cred că m-am panicat două secunde, după care mi-am amintit de paraşuta de rezervă. Poate suna ciudat, dar în acele momente te blochezi. Nu ştii ce să faci şi dacă nu te aduni la timp, poate fi fatal. Îmi amintesc că m-am gândit că dacă nici rezerva nu se deschide, sunt mort! Şi aici e blocajul, paradoxul: nu-mi venea să încerc s-o deschid, fiindcă îmi era teamă să descopăr că nu funcţionează. Adevăratul atac de panică s-a declanşat, însă, când am aterizat cu bine şi am realizat prin ce pericol am trecut". Mai mult decât atât, Ryan a renunţat definitiv la paraşutism la scurt timp după aceea - când instructorul lui şi-a pierdut viaţa după un salt mortal.

Orlando Bloom a povestit şi el despre cât de norocos a fost atunci când avea 21 de ani şi a scăpat cu viaţă din încercarea lui de a escalada o ţeavă de drenaj, căzând de la etajul trei al unei clădiri.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg