Vedete născute în zodia Balanţă

6 februarie, 2015
catherine zeta jones wenn23414328 jpg jpeg

Persoanele născute în zodia balanţă au nevoie de celelalte persoane pentru a se desfăşura în voie. Sunt diplomate, sociabile, şarmante, însă au nevoie ca cineva să să le amintească aceste lucruri tot timpul. Se hrănesc cu aprecierea celorlalţi

Persoanele născute în zodia balanţă au nevoie de celelalte persoane pentru a se desfăşura în voie. Sunt diplomate, sociabile, şarmante, însă au nevoie ca cineva să să le amintească aceste lucruri tot timpul. Se hrănesc cu aprecierea celorlalţi şi depind de orice persoană care e în stare să le furnizeze laude tot timpul. de multe ori sunt indecise şi acceptă compromisurile. Pentru un nativ balanţă echilibrul şi înţelegerea sunt necesităţi vitale. Caută să aplaneze conflicte şi iubeşte armonia.

Haideţi să vedem, aşadar, ce vedete de la Hollywood sunt născute sub acest semn astral!

Vedete feminine născute în zodia Balanţă

image

Catherine Zeta-Jones s-a născut pe 25 septembrie 1969. Pe jumătate galeză şi jumătate irlandeză, Katherine a avut o copilărie extrem de ... dulce. Tatăl ei a deţinut o fabrică de dulciuri, de unde bineînţeles, Catherine îşi făcea aprovizionarea zilnic. La 15 ani s-a mutat în Londra cu scopul de a deveni actriţă, lucru care s-a întâmplat peste doi ani, fiind selectată să joace în musicalul Musicals 42nd Street.

Monica Bellucci s-a născut pe 30 septembrie 1964. Şi-a început cariera artistică la 16 ani printr-un job de modelling. Deşi iniţial a vrut să devină avocat, Monica a dat de gustul lumii artistice şi a renunţat la şcoală, dedicându-se unei cariere în domeniul cinematografic.

image

Gwyneth Paltrow s-a născut pe 27 septembrie 1972. Aceasta a ajuns pe scenă în 1990, iar pe micile ecrane un mai târziu. A devenit cunoscută pentru roluri în filme precum Se7en (1995), Emma (1996) sau Dincolo de uşi (1998), iar pentru interpretarea din Shakespeare îndrăgostit (1998) a primit numeroase premii şi nominalizări.

Alte vedete femine născute în zodia Balanţă: Kim Kardashian, Bella Thorne, Hilary Duff, Kate Winslet, Naomi Watts, Susan Sarandon

Vedete masculine născute în zodia Balanţă

image

Michael Douglas s-a născut în aceeaşi zi cu soţia sa, menţionată mai sus în top, deci 25 septembrie, numai că în urmă cu câţiva ani buni... 1944! Fiind fiul celebrului kirk Douglas şi al lui Diane Dill, Michael nu a avut încotro decât să le calce pe urme părinţilor săi şi să devină unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood.

Hugh Jackman s-a născut pe 12 octombrie 1968. Actorul şi-a câştigat recunoaşterea internaţională prin rolurile sale de super erou din filme de acţiune precum: X-men, Prestigiul, Val Helsing, etc.

image

Matt Damon s-a născut pe 8 octombrie 1970. A devenit celebru în urma rolului jucat în Good Will Hunting din 1997, al cărui scenariu a fost scris împreună cu prietenul său, Ben Affleck. Colaborarea le-a adus un Oscar pentru cel mai bun scenariu, dar şi un Glob de Aur.

Alte vedete masculine născute în zodia Balanţă: Eminem, Lil Wayne, Zac Efron, Bruno Mars, Will Smith, Jean-Claude Van Damme.Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg